Έντεκα διάσημα ζευγάρια που χώρισαν στη ζωή αλλά παρέμειναν συνάδελφοι

Από τον Λέοναρντ και την Πέννυ στο «Big Bang Theory» στον Νίκολας Χουλτ και την Τζένιφερ Λόρενς στα «X-Men»

leonard-penny
Συχνά, το κινηματογραφικό ή τηλεοπτικό πλατό είναι ο χώρος που δύο άνθρωποι τυλίγονται στα δεσμά του έρωτα. Είτε υποδυόμενοι το ζευγάρι, είτε απλά συμπρωταγωνιστές σε μια ταινία ή σειρά, έχουμε δει ουκ ολίγες φορές τα κινηματογραφικά ειδύλλια να γίνονται πραγματικά. Ορισμένες φορές οι δύο άνθρωποι μπορεί να οδηγηθούν ακόμα και στον γάμο και να κάνουν παιδιά, αλλά ίσως τις περισσότερες φορές καταλήγουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τι συμβαίνει λοιπόν όταν δύο ηθοποιοί αποφασίζουν ότι δεν μπορούν να είναι πια μαζί, αλλά πρέπει να είναι μαζί... τουλάχιστον τις ώρες της δουλειάς; 

1. Η Φλόρενς Πιου και ο Ζακ Μπραφ χώρισαν στις αρχές του 2022, αλλά συνέχισαν να συνεργάζονται για την προώθηση της ταινίας τους, «A Good Person», στην οποία η Πιου πρωταγωνίστησε και ο Μπραφ έγραψε και σκηνοθέτησε.
pugh-braff

Κλείσιμο
Η Πιου αποκάλυψε ότι στην πραγματικότητα κράτησαν τον χωρισμό τους μυστικό για λίγο καιρό πριν ανακοινωθεί δημόσια και είπε: «Προσπαθούσαμε να κάνουμε αυτόν τον χωρισμό χωρίς να το μάθει ο κόσμος, επειδή ήταν μια σχέση για την οποία όλοι έχουν άποψη. Απλά αισθανθήκαμε ότι κάτι τέτοιο θα μας έκανε πραγματικά καλό να μην έχουμε εκατομμύρια ανθρώπους να μας λένε πόσο χαρούμενοι είναι που δεν είμαστε μαζί. Οπότε το κάναμε αυτό».

2. Η Λίλι Ρέινχαρτ και ο Κόουλ Σπράους έβγαιναν για περίπου τρία χρόνια πριν χωρίσουν το 2020. Συνέχισαν να πρωταγωνιστούν μαζί στο «Riverdale» μέχρι το τέλος της σειράς το 2023.
sprouse-reinhart

Την εποχή του χωρισμού τους, ο Σπράους δήλωσε: «Τι απίστευτη εμπειρία. Θα νιώθω πάντα τυχερός και θα εκτιμώ το γεγονός ότι είχα την ευκαιρία να ερωτευτώ. Της εύχομαι μόνο την απόλυτη αγάπη και ευτυχία να προχωρήσει μπροστά».

3. Ο Τζόνι Γκαλέκι και η Κέιλι Κουόκο έβγαιναν κρυφά από το 2008 έως το 2009, ενώ είχαν ένα ερωτικό ενδιαφέρον οι χαρακτήρες τους στο «Big Bang Theory» την ίδια περίοδο. Συνέχισαν να πρωταγωνιστούν μαζί στη σειρά μέχρι το φινάλε της το 2019. Στο podcast «Armchair Expert», η Κουόκο μοιράστηκε: «Ευτυχώς, ο Τζόνι και εγώ βγήκαμε από αυτό τόσο λαμπρά και είμαστε πιο κοντά σήμερα από ποτέ».
bing_bang_theory
Ο Γκαλέκι και η Κουόκο στο «Bing Bang Theory»

4. Η Ζεντάγια και ο Τζέικομπ Ελόρντι φημολογείται ότι έβγαιναν λίγο μετά την κυκλοφορία του «Euphoria». Αλλά μέχρι το 2020, οι δύο τους δεν ήταν πλέον ζευγάρι, αλλά εξακολουθούσαν να πρωταγωνιστούν μαζί στη σειρά.
zendaya-elordi

5. Οι χαρακτήρες του Μπ. Τζ. Νόβακ και της Μίντι Κέιλινγκ στο «Office» φαίνεται ότι βασίστηκαν πολύ στην αληθινή δυναμική της σχέσης τους. Έβγαιναν κατά διαστήματα όσο δούλευαν μαζί, με τον Νόβακ να περιγράφει τη σχέση τους λέγοντας: «Κανείς, ούτε κι εμείς, δεν ήξερε ποτέ πραγματικά, "Είμαστε μαζί; Δεν είμαστε μαζί;". Δεν ήμασταν ακριβώς σε σχέση, αλλά δεν είναι ότι δεν ήμασταν και καθόλου σε σχέση. Δεν ξέραμε. Κανείς δεν ήξερε». Οι δυο τους συνέχισαν να συνεργάζονται κατά τη διάρκεια της πρώτης σεζόν της σειράς της Κέιλινγκ, «The Mindy Project», όπου ο Νόβακ ήταν σύμβουλος παραγωγής και εμφανίστηκε στην οθόνη ως ένα από τα ερωτικά της ενδιαφέροντα. Οι δύο τους εξακολουθούν να είναι εξαιρετικά στενοί φίλοι και ο Νόβακ είναι ακόμη και νονός των δύο παιδιών της Κέιλινγκ.
the_office_2
Ο Νόβακ και η Κέιλινγκ στο «Office»

6. Η Τζόι Κινγκ και ο Τζέικομπ Ελόρντι συνέχισαν να υποδύονται το ζευγάρι στα «Kissing Booth 2» και «Kissing Booth 3» μετά την πρώτη ταινία και τον χωρισμό τους το 2018. Στο podcast «Mood With Lauren Elizabeth», η Κινγκ είπε: «Είμαι θαυμάστρια του τρόπου με τον οποίο [η ταινία] βρήκε ανταπόκριση στον κόσμο, βρήκε ανταπόκριση σε μένα. Οπότε το να γυρίσω πίσω και να το κάνω αυτό και να κάνω τη θυσία αυτού που, προφανώς, όλοι σκέφτονται - εξωτερικά αντιμετωπίζοντας, αλλά αυτό που εγώ αντιμετωπίζω κάπως κρυφά, το να κάνω αυτές τις θυσίες άξιζε απόλυτα».
the_kissing_booth_2

7. Ο Τσαρλς Μέλτον και η Καμίλα Μέντες άρχισαν να βγαίνουν το 2018 και πρωταγωνίστησαν ο ένας δίπλα στον άλλο στο «Riverdale», όπου οι χαρακτήρες τους είχαν για λίγο ένα ειδύλλιο. Χώρισαν για πρώτη φορά το 2019 και στη συνέχεια φαίνεται ότι αναζωπύρωσαν τη σχέση τους για μικρό χρονικό διάστημα το 2021. Συνέχισαν να πρωταγωνιστούν μαζί στη σειρά μέχρι το φινάλε της το 2023.
melton-mendes
Ο Μέλτον και η Μέντες στο «Riverdale»

8. Η Κάμερον Ντίαζ και ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ πρωταγωνίστησαν στην ταινία «Bad Teacher», αφού έβγαιναν μαζί από το 2003 έως το 2007. Η Ντίαζ δήλωσε στο Us Weekly: «Ο Τζάστιν και εγώ πάντα γελούσαμε πολύ καλά μαζί, και για να κάνουμε μια ταινία όπου θα γελάσουμε μαζί, δεν υπήρχε κανένας άλλος που να είναι πιο τέλειος γι' αυτόν τον ρόλο».
diaz-timberlake
Ο Τίμπερλεϊκ και η Ντίαζ στο «Bad Teacher»

9. Ο Νίκολας Χουλτ και η Τζένιφερ Λόρενς γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας «X-Men: First Class» το 2010 και έβγαιναν μαζί μέχρι το 2014, όταν ολοκληρώθηκε η ταινία «X-Men: Days of Future Past». Ξανασυνεργάστηκαν μαζί για το «X-Men: Apocalypse» και το «Dark Phoenix».
hoult-lawrence

10. Η Αμάντα Σέιφριντ και ο Ντόμινικ Κούπερ έβγαιναν μαζί από το 2007 έως το 2011 μετά τη γνωριμία τους στα γυρίσματα της ταινίας «Mamma Mia». Και οι δύο επέστρεψαν για να πρωταγωνιστήσουν στο «Mamma Mia! Here We Go Again», υποδυόμενοι ακόμα ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Ο Κούπερ δήλωσε στο Entertainment Tonight: «Πάντα θα ήταν εντάξει. Απλά πρέπει να είσαι ευαίσθητος με αυτές τις καταστάσεις».
mamma_mia
Ο Κούπερ και η Σέιφριντ στο «Mamma Mia!»

11. Τέλος, ο Μπράντλεϊ Κούπερ και η Ζόι Σαλντάνα έβγαιναν μαζί για περίπου ένα χρόνο πριν χωρίσουν το 2012. Έκτοτε συνεργάστηκαν σε τρεις ταινίες «Guardians of the Galaxy» καθώς και στις ταινίες «Avengers: Infinity War» και «Avengers: Endgame». Αν και ο Κούπερ δεν ενσάρκωσε πραγματικό ρόλο, καθώς δάνεισε τη φωνή του για τον χαρακτήρα του Ρόκετ.
cooper-saldana

Φωτογραφίες: EPA 

Ειδήσεις σήμερα:

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

Μπακς - Μπλέιζερς 108-102: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «υπέγραψε» τη μεγαλύτερη ανατροπή φέτος στο ΝΒΑ - Δείτε βίντεο

Άγριο έγκλημα στη Γαλλία: «Σκότωσα τις τρεις κόρες μου» είπε και παραδόθηκε - Δείτε φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης