Εντ Σίραν: Κάνει πλάκα στον Λιούις Καπάλντι και τον καλεί να παλέψουν στο ρινγκ

Εντ Σίραν: Κάνει πλάκα στον Λιούις Καπάλντι και τον καλεί να παλέψουν στο ρινγκ

«Σε έχω» είπε ο Βρετανός τραγουδιστής στον ομότεχνό του

sheeran-capaldi
Ο Εντ Σίραν έκανε μια ασυνήθιστη πρόσκληση στον Λιούις Καπάλντι να διαγωνιστούν στο ρινγκ.

Ο 32χρονος τραγουδιστής, ο οποίος είχε φανεί ότι είναι καλός φίλος με τον 27χρονο Σκωτσέζο, δήλωσε ότι επιθυμεί να αναμετρηθεί με τον καλλιτέχνη.

Εμφανιζόμενος στον αγώνα σούπερ ελαφρών βαρών της Katie Taylor με την Chantelle Cameron το Σαββατοκύριακο, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε με ποιον θα ήθελε να παλέψει στο ρινγκ.

Αποκαλύπτοντας ότι θα αγωνιζόταν με τον πατέρα του ως πρώτη επιλογή, ο Σίραν παραδέχτηκε αργότερα ότι η δεύτερη επιλογή του για να παλέψει με κάποιον θα ήταν ο Καπάλντι.
Συγκεκριμένα ρωτήθηκε: «Αν έπρεπε να μπεις στο ρινγκ και να παλέψεις με κάποιον από αυτή τη σκηνή του Misfits Boxing, ποιος θα ήταν αυτός;», στο οποίο ο τραγουδιστής αστειεύτηκε: «Ο μπαμπάς μου!».

Ο δημοσιογράφος όμως επέμεινε λέγοντας: «Έλα τώρα, δεν θα μπορούσες να παλέψεις με τον πατέρα σου. Αν έπρεπε να παλέψεις με κάποιον άλλο καλλιτέχνη, ποιος θα ήταν αυτός;».

Στο οποίο ο Βρετανός ποπ σταρ απάντησε: «[Τον] Καπάλντι... ναι, ναι, ναι, ναι, θα το έκανα».

Απευθυνόμενος στον τραγουδιστή, ο Σίραν κοίταξε ευθέως την κάμερα και είπε: «Λιούις, σε έχω γαμ****, μαλ*** » και γέλασε.

Κλείσιμο
Οι θαυμαστές κατέφυγαν στο Twitter για να σχολιάσουν το περιστατικό, με κάποιους να παραδέχονται ότι θα ήθελαν πολύ να δουν τον αγώνα να γίνεται.

Κάποιοι έγραψαν: «Χαχαχαχαχα κάντε το πραγματικότητα». Ενώ, ένας άλλος σχολίασε: «Μπα. Ο Λιούις είναι Σκωτσέζος, στην πραγματικότητα θα έτρωγε τον Εντ». Και ένας άλλος λογαριασμός είπε: «Ο Εντ Σίραν ή ο Λιούις Καπλαντι; Ας νικήσει ο καλύτερος».

Αυτή η αστεία πρόκληση ήρθε αφού ο Καπάλντι έκανε πλάκα στον Σίραν, καθώς ξεπέρασε το «Shape Of You» στα περισσότερα streams όλων των εποχών στο Ηνωμένο Βασίλειο πέρυσι, με το «Someone You Loved».

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Reuters: Η Ελλάδα προχωρά σε νέα πρόωρη αποπληρωμή δανείων €5,3 δισ.

BBC: Δηλητηρίασαν τη σύζυγο του αρχηγού των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο


Τα Γλυπτά παγίως στην ατζέντα των ελληνοβρετανικών επαφών, απαντά η Αθήνα σε διαρροές από το Λονδίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης