Ο Χρήστος Σπανόςέδωσε συνέντευξη και μίλησε μεταξύ άλλων, για την κόρη του.
Η Μαρίνα Σπανού είναι ιδιαίτερα ταλαντούχα, ενώ ασχολείται με το τραγούδι. Μιλώντας για εκείνη στο «Στούντιο 4», ο ηθοποιός ανέφερε πως πολλές φορές έχει τύχει, να νομίζουν πως η κόρη του είναι η σύντροφός του, λόγω της μικρής ηλικιακής τους διαφοράς.
«Ήμουν 28 χρονών, όταν γεννήθηκε η Μαρίνα. Καταλαβαίνω ότι ο χρόνος περνάει καλά από πάνω μου, αλλά βλέπω έναν κουρασμένο άνθρωπο. Πολλές φορές, ξυπνάω και νομίζω ότι είμαι 60. Ψυχολογικά αισθάνομαι παιδί και νομίζω ότι αυτό με σώζει. Η ενέργεια», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cx9qrjgwu4x5)
Στη συνέχεια, μίλησε για την κόρη του, εκφράζοντας τα συναισθήματά του για εκείνη. «Με την κόρη μου έχω μεγάλη καψούρα. Πολλές φορές, νιώθω ότι μαθαίνω από τη Μαρίνα. Νομίζω ότι αρχίζω και αφουγκράζομαι ότι η νέα γενιά είναι καλύτερη από εμάς», εξήγησε.
Τέλος, πρόσθεσε: «Έχουν γράψει ότι η κόρη μου είναι η σχέση μου. Ήταν σοκαριστικό. Ανέβασα μια φωτογραφία με την κόρη μου στο Instagram και μάλιστα, θυμάμαι είχα βάλει και μια φωτογραφία που ήταν μωράκι κι έγραφαν ότι είναι μαζί μου για τα λεφτά μου. Ποια λεφτά;».
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.
Με το νέο πρόγραμμα my K, η Κωτσόβολος διευρύνει τη σχέση με τον πελάτη πέρα από τη στιγμή της αγοράς, συνδυάζοντας αποκλειστικές προσφορές, υπηρεσίες και επιλογές εξυπηρέτησης που ανταποκρίνονται σε διαφορετικές ανάγκες.