Μπάρμπρα Στρέιζαντ: «Τρία χρόνια πριν τον γάμο δεν κάναμε σεξ», λέει ο σύζυγός της

Μπάρμπρα Στρέιζαντ: «Τρία χρόνια πριν τον γάμο δεν κάναμε σεξ», λέει ο σύζυγός της

Η ηθοποιός και ο Τζέιμς Μπρόλιν γιόρτασαν 25 χρόνια έγγαμου βίου

James_Brolin-_Barbra_Streizant1
Ο Τζέιμς Μπρόλιν άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην πρόσφατη συνέντευξη της συζύγου του Μπάρμπρα Στρέιζαντ, αποκάλυψε ότι δεν έκαναν σεξ για τρία χρόνια πριν παντρευτούν.

Ο 83χρονος ηθοποιός άφησε άναυδη την παρουσιάστρια του CBS Sunday Morning Γκέιλ Κινγκ όταν της είπε ότι εκείνος και η 81χρονη Στρέιζαντ δεν έκαναν σεξ καθ' όλη τη διάρκεια του ερωτικού τους δεσμού.

Η αποκάλυψη ήρθε λίγες ημέρες πριν η Μπάρμπρα πει σε άλλη συνέντευξη ότι η κυκλοφορία των νέων απομνημονευμάτων της με τίτλο My Name Is Barbra σηματοδότησε το τέλος της καριέρας της.
Book_Barbra

Ο Τζέιμς μίλησε για τα χρόνια της αγαμίας χωρίς να τον ρωτήσουν. Αντιθέτως η σύζυγός του ρωτήθηκε γιατί τον ανάγκασε να της κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου πριν πει το «ναι».

«Έπρεπε να τον δοκιμάσω για τουλάχιστον τρία χρόνια», απάντησε αστειευόμενη. Και ήμουν κυριολεκτικά άγαμος για τρία χρόνια, λέγοντας: «Ποιος το χρειάζεται αυτό;» είπε.
«Υποτίθεται ότι δεν πρέπει να τα λες αυτά!» είπε σοκαρισμένη η Μπάρμπρα, και τον χτύπησε παιχνιδιάρικα στο γόνατο. «Δεν είχα κανένα ενδιαφέρον να εμπλακώ σε μια άθλια κατάσταση», πρόσθεσε ο Τζέιμς.

Τότε η Μπάρμπρα μπήκε στη μέση για να εξηγήσει ότι «είχε παντρευτεί δύο φορές στο παρελθόν», ενώ εκείνη είχε έναν προηγούμενο γάμο, και ο Τζέιμς ανησύχησε ότι μπορεί να έμπαινε σε άλλη μια καταδικασμένη σχέση.

Κλείσιμο
Ο προηγούμενος γάμος της Στρέιζαντ ήταν με τον Έλιοτ Κλάουντ από το 1963 έως το 1971, ενώ ο Μπρόλιν ήταν παντρεμένος με την Τζέιν Κάμερον Άγκι από το 1966 έως το 1984 και την Τζαν Σμίδερς από το 1986 έως το 1995.

Η Μπάρμπρα απέκτησε έναν γιο τον Τζέισον Γκουλντ κατά τη διάρκεια του γάμου της, ενώ ο Τζέιμς έχει δύο γιους από τον πρώτο του γάμο και μια κόρη από τον δεύτερο γάμο του.

Η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να μην αστειευτεί για την πρώτη νύχτα του γάμου του Τζέιμς και της Μπάρμπα μετά από τρία χρόνια χωρίς σεξ.
James_Brolin-_Barbra_Streizant_Gamos

«Μετά από τρία χρόνια, πρέπει να ήταν μια φοβερή νύχτα τότε», είπε. «Άγρια», γρύλισε ο Τζέιμς απαντώντας και έσφιγγε τα δόντια του παιχνιδιάρικα. Η Μπάρμπρα ξέσπασε σε γέλια και τον κοίταξε στα μάτια.

Το ζευγάρι μόλις γιόρτασε την 25η επέτειό του και η παρουσιάστρια βρήκε την ευκαιρία να διαβάσει ένα γράμμα που έγραψε ο Μπρόλιν στη Στρέιζαντ με αφορμή την επέτειό τους.

«Το σπίτι δεν είναι ένας τόπος, το σπίτι είναι ένας άνθρωπος. Καταλαβαίνεις ότι κάποιος είναι ο κατάλληλος για σένα όταν θες να είσαι μαζί του συνεχώς, και όταν φύγω, όταν τελικά φύγω, θα σε αγαπώ και τότε». Η Μπάρμπρα απάντησε με αγάπη: «Εσύ το έγραψες αυτό, γλυκέ μου! Είμαι σε σοκ».

Ειδήσεις σήμερα:

Επιδείνωση του καιρού σήμερα με βροχές και καταιγίδες - Πότε έρχονται τα πρώτα χιόνια


Διπλή τραγωδία σε Ποσειδώνος και Βουλιαγμένης - Νεκροί 39χρονος και 38χρονος σε τροχαία


Συγκλονιστικό βίντεο: Άνδρας βγάζει όπλο και πυροβολεί εν ψυχρώ δύο διαδηλωτές στον Παναμά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης