Γιώργος Χρανιώτης: Όταν πρέπει να διαλέξεις την κυνική αλήθεια ή το ψέμα, καλό είναι να στραφείς στην κυνική αλήθεια

Γιώργος Χρανιώτης: Όταν πρέπει να διαλέξεις την κυνική αλήθεια ή το ψέμα, καλό είναι να στραφείς στην κυνική αλήθεια

«Έχω απατήσει σύντροφό μου, αλλά ποτέ δεν ήμουν σε παράλληλη σχέση, μου φαίνεται αφόρητο» παραδέχτηκε

giorgos-hraniotis__1_
Ο Γιώργος Χρανιώτης έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, τις δύσκολες συνεργασίες, από τις οποίες έχει περάσει, αλλά και τις αλλαγές στη ζωή του μετά τον ερχομό του γιου του.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10», κι αρχικά, δήλωσε: «Δεν έχω υπάρξει ποτέ με δύο γυναίκες. Έχω απατήσει σύντροφό μου, αλλά ποτέ δεν ήμουν σε παράλληλη σχέση. Μου φαίνεται αφόρητο όλο αυτό. Έχω ακούσει να έχουν διπλή ζωή. Αν μπορούσα να αγαπάω δύο τρεις γυναίκες, ίσως θα ενέδιδα, αλλά δεν νομίζω ότι έχω τέτοια ανάγκη».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Από έρωτα έχω απατήσει. Δεν της είπα ότι ερωτεύτηκα και για αυτό την άφησα, της το είπα πολύ πιο μετά κι έχουμε καλές σχέσεις. Έπρεπε βέβαια, να το κάνω εκείνη τη στιγμή αληθινά κι ατόφια. Θα ήταν πιο εύκολο και για εκείνη. Το ψέμα που υπερασπίστηκα έκανε κακό και σε εμένα και σε εκείνη. Όταν πρέπει να διαλέξεις την κυνική αλήθεια ή το ψέμα, καλό είναι να στραφείς στην κυνική αλήθεια. Δεν θα ήταν έτοιμη να το ακούσει, αλλά ένα χαστούκι θα έκανε καλό σε έναν άνθρωπο».

Αναφορικά με τη σχέση που έχει με το χρήμα, αλλά και με τις δουλειές από τις οποίες έχει περάσει, δήλωσε: «Είμαι πολύ κακός επιχειρηματίας. Δεν είναι καλή η σχέση μου με τα χρήματα, είμαι σπάταλος και δεν μπορώ να καταλάβω πώς επενδύουν σε αυτό. Είμαι ευτυχής που δεν είμαι πλούσιος και κάνω αυτό που αγαπάω. Είμαι πολύ καλύτερος μετά τη γέννηση του γιου μου. Παλιά από αμέλεια, έτυχε να αφήσω λογαριασμό της ΔΕΗ και μου το έκοψαν. Τώρα δεν θα ήθελα να ξυπνήσει το παιδί και να μην έχουμε ρεύμα για το γάλα του».

Κλείσιμο
Επίσης, πρόσθεσε: «Τη μισώ τη φράση "δουλειά να υπάρχει". Δεν θέλω να πηγαίνω στον ψυχολόγο μου και να λέω πόσο άσχημα περνάω. Πόσο μάλλον σε μια δουλειά, σε ένα σήριαλ, στο θέατρο. Μέσα στις προσευχές μου υπάρχει το να μην κάνω τέτοιου είδους υποχωρήσεις».

Τέλος, μίλησε για τις συνεργασίες του. «Δεν έχω αποχωρήσει λόγω τοξικής συνεργασίας. Θα έπρεπε να είχα φύγει από μια δουλειά, λόγω ενός ανθρώπου που προσπαθούσε να μου επιβληθεί, χωρίς να έχει την εμπειρία και περισσότερα χρόνια από εμένα στο θέατρο. Ήταν ένα παιδί με πολλή ορμή. Δεν ξέρω τι ανασφάλειες είχα τότε, αλλά δεν έφυγα. Υπάρχουν, όμως, δουλειές που δεν είμαι τόσο υπερήφανος που τις έχω κάνει», παραδέχτηκε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO

Ειδήσεις σήμερα:

Tοπικές βροχές σήμερα στα βορειοανατολικά και το ανατολικό Αιγαίο


Μήνυμα του IDF στους αμάχους της Γάζας: Μετακινηθείτε νότια, προχωράμε στην επόμενη φάση του πολέμου


Πέθανε σε ηλικία 54 ετών ο Μάθιου Πέρι, γνωστός για το ρόλο του Τσάντλερ Μπινγκ στα «Φιλαράκια»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης