Φάνης Λαμπρόπουλος: Αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος του
«Θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου» ανέφερε
Ο Φάνης Λαμπρόπουλοςέγινε πατέρας για δεύτερη φορά πριν από λίγες ημέρες. Η σύζυγος του γνωστού παρουσιαστή έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Έχουν ήδη μία κόρη.
Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», ο Φάνης Λαμπρόπουλος αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο γιος του.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cwi7bc5uxext)
«Ευτυχώς, θα έχω παρέα να παίζω διπλό. Τώρα με τα δύο παιδιά, αρχίζει η μάχη, αλλά όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.
Για την αντίδραση της κόρης του στον ερχομό του αδερφού της, είπε: «Συζητήσαμε με την κόρη μου για τον ερχομό του αδερφού της, αλλά θα δούμε τώρα που θα πάμε σπίτι. Είναι κάτι που το θέλαμε, είναι φοβερή χαρά».
Τέλος, αποκάλυψε το όνομα που θα πάρει ο μικρός. «Θα πάρει το όνομα του μπαμπά μου, θα τον πούμε Λάμπρο Λαμπρόπουλο», είπε κλείνοντας.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.