Χρήστος Λούλης για τα αρνητικά σχόλια: Σαν να είσαι στην πλατεία Συντάγματος και να έρχονται 5.000 άτομα να σε φτύνουν

Χρήστος Λούλης για τα αρνητικά σχόλια: Σαν να είσαι στην πλατεία Συντάγματος και να έρχονται 5.000 άτομα να σε φτύνουν

«Όταν είχα Twitter και έγραφε κάποιος αρνητικό σχόλιο, έμπαινα στο προφίλ του και έλεγα "δεν αξίζει να ασχοληθώ" βλέποντας τη φάτσα του» πρόσθεσε 

hristos-loulis
Ο Χρήστος Λούλης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί κατά καιρούς.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» κι αρχικά, μίλησε για ένα από τα ελαττώματά του.

«Έχω υπάρξει άδικος και μάλιστα, πολύ, το ξέρω. Δεν είναι ότι αφήνω δηλαδή μια πιθανότητα. Έχω υπάξρει και άδικος κι όλα τα κακά της μοίρας μου. Έχω υπάρξει τα πάντα. Όπως έχω υπάρξει και όλα τα καλά. Θέλω να πω όμως, ότι η φυσική μας προδιάθεση δεν είναι να είμαστε μόνο καλοί, ούτε και μόνο κακοί», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην ιδέα του θανάτου και τον φόβο του. «Σε αυτή τη ζωή ή θα ζεις και δεν θα σκέφτεσαι τον θάνατο ή θα πεθαίνεις. Ή θα πεθαίνεις ή θα ζεις, γιατί το ανάμεσα είναι λίγο κουλό. Οπότε υπάρχει μια μεγάλη ανάγκη των ανθρώπων να δουν τι είναι αυτό που δεν αποχωρίζομαι, δηλαδή η ζωή και τι είναι αυτό που δεν τολμάω να μπω μέσα, δηλαδή ο θάνατος», ανέφερε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwbmdvv0titd)
Κλείσιμο

Όσο για τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί, είπε: «Με έκανε να δω και από την άλλη πλευρά. Όταν αρχίζει ο ένας να βαράει, βαράνε όλοι. Στην ουσία, αυτό που σε επηρεάζει πιο πολύ είναι το πλήθος, το κύμα κι όχι αυτά που λένε. Είναι σαν να είσαι στην πλατεία Συντάγματος και να έρχονται 5000 άτομα να σε φτύνουν. Παθαίνεις σοκ. Όταν είχα Twitter, μπορεί να μου έγραφε κάποιος αρνητικό σχόλιο, έμπαινα στο προφίλ του και έλεγα ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ βλέποντας τη φάτσα του».

Όσο για τη σύζυγό του, Έμιλυ Κολιανδρή, δήλωσε: «Τα σίριαλ τα βλέπω με την Έμιλυ. Τη μετράω τη γνώμη της. Καταλήγουμε να γελάμε πολύ, γιατί βλέπουμε αυτά που δεν βλέπουν οι άνθρωποι. Ότι ας πούμε κάναμε αυτό, γιατί δεν μπορούσαμε να κάνουμε το άλλο. Ή θα σχολιάσουμε πώς παίζει ο ένας και ο άλλος. Μετά από 22 χρόνια, δεν μπορείς να μαλώσεις επειδή θα της πω "δεν ήσουν καλή σε αυτή την σκηνή, ήσουν σφιγμένη". Όλα τα περιμένουμε από παντού. Και η δουλειά που κάνουμε δεν είναι ότι είμαστε ο Μωυσής και έχουμε γράψει τις 10 εντολές στον βράχο. Κάθε φορά πρέπει να καταλαβαίνεις τι ζητάει ο άλλος. Είναι φορές που ο άλλος σου ζητάει την ειλικρινή άποψη και άλλοτε όχι. Πρέπει να αντιληφθείς τι ζητάει».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cwbmn6vur5wp)

«Το έχω αυτό το ελάττωμα. Παρατηρώ το καινούριο, το ωραίο, αλλά κάτι μέσα μου με σπρώχνει να μην το πω. Νιώθω ότι πρέπει να μου το εξηγήσει. Για ποιον λόγο ενώ καταλαβαίνω το ωραίο μαλλί, το παπούτσι, δεν μου πάει να το πω; Τόσα χρόνια ήθελα να μου λένε ωραία λόγια και μετά, ήθελα να μη μου λένε, γιατί θεωρούσα ότι μου λένε ψέματα. Πλέον δεν θέλω να μου λένε τίποτα, εκτός αν τους ρωτήσω, να κάνω μια κουβέντα».



Ειδήσεις σήμερα:

Ανέβαλε την τετραμερή σύνοδο στην Ιορδανία και ο Μπάιντεν - Μεταβαίνει στο Ισραήλ για να δει τον Νετανιάχου

Τραγωδία στη Γάζα με 500 νεκρούς και τραυματίες σε νοσοκομείο - Blame game για το χτύπημα μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς

Νεκρός 38χρονος σε καταυλισμό στο Μενίδι – Έφερε τραύματα στα πόδια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης