Ο Σταύρος Ζαλμάς μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά καιρούς και την απόφαση του να γίνει ηθοποιός.
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός, με αφορμή την δεύτερη σεζόν του «Έρωτα φυγά» παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «My Tv», όπου συζήτησε για αυτά τα θέματα.
Σχετικά με την απόφασή του να ακολουθήσει την υποκριτική, δήλωσε: «Πήρα πολύ μικρός αυτή την απόφαση, από την ηλικία των 10 ετών περίπου. Υπήρχε μια έντονη επιθυμία μέσα μου που με έσπρωχνε προς τα εκεί. Όμως δεν ήταν εύκολα τα πράγματα, έδωσα τις μάχες μου για να καταφέρω να γίνω ηθοποιός».
Για τις δυσκολίες που χρειάστηκε να αντιμετωπίσει, ο ηθοποιός σχολίασε: «Πάντα βρίσκεται ο τρόπος για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες που έρχονται στο δρόμο σου, θες, δεν θες. Πονάει λίγο αυτό, αλλά ο άνθρωπος είναι ένα ον το οποίο προσαρμόζεται στα πάντα. Προκειμένου κανείς να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, κάνει θυσίες και βρίσκει τρόπο να αντιπαλέψει τις αντιξοότητες της πραγματικότητας».
Ενώ, για την πηγή της δύναμής του, ο Σταύρος Ζάλμας απάντησε: «Από την πίστη που έχω σε αυτό που έχω επιλέξει να κάνω. Μεγαλύτερη γεννήτρια δύναμης είναι η πίστη. Και δεν εννοώ μεταφυσικά. Ο άνθρωπος, αν το πιστέψει, κινεί… βουνά».
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.