«Ο Γιατρός» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Πρωτιές για τις πρεμιέρες του Alpha

«Ο Γιατρός» και «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»: Πρωτιές για τις πρεμιέρες του Alpha

Δείτε τα νούμερα που σημείωσαν

alphA-SEIRES
Η πρώτη ημέρα του Οκτωβρίου, ημέρα υψηλού τηλεοπτικού ανταγωνισμού, έφερε τις πρεμιέρες του Alpha στην πρώτη θέση. «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και «Ο γιατρός», στάθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης.

«Ο Γιατρός» σκαρφάλωσε στην κορυφή της τηλεθέασης με 19,3% στο σύνολο κοινού και 17,6% στο δυναμικό κοινό 18-54. Επίσης στο δυναμικό γυναικείο κοινό (Γ 18-54) σημείωσε 20,9%, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό έφτασε το 26,5%. Παράλληλα 1.480.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν για 1 λεπτό με τις εξελίξεις, οι οποίες σήμερα αναμένονται να είναι συγκλονιστικές, αφού ο Ανδρέας αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Άννα για όσα νιώθει και πάει από το σπίτι της. Εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη καθώς η Άννα δεν είναι μόνη της.

Η τηλεοπτική «μουρμούρα» επέστρεψε, χθες, στις οθόνες. Η μακροβιότερη ελληνική κωμική σειρά έκανε πρεμιέρα ανανεωμένη, με ανατροπές και κωμικές εξελίξεις, προσφέροντας όμορφες στιγμές στο κοινό, το οποίο της έδωσε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 18,1% αλλά και στο δυναμικό γυναικείο κοινό (Γ 18-54) με 20,8%. Επίσης, επιμέρους γυναικείο κοινό (15-24) έδωσε στην δημοφιλή σειρά την πρωτιά με ποσοστό 27,4%. Στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», συντονίστηκαν 1.249.000 τηλεθεατές έστω για 1 λεπτό.

Ειδήσεις σήμερα:

Ποιος κερδίζει σε δήμους και περιφέρειες - Στόχος της κυβέρνησης οι 13+3 νίκες

Άλκης Δαυίδ: Χρόνια ήθελε να μου πάρει το σπίτι ο ξάδερφός μου ο Λεβέντης και με χτύπησε ύπουλα

Συνταξιούχοι Αυστραλοί πέρασαν σχεδόν 500 μέρες σε κρουαζιέρα γιατί ήταν... φθηνότερο από γηροκομείο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης