Τζένη Μελιτά: Με λευκό τούλι εμφανίστηκε στο πλατό μετά τον γάμο της - Δείτε το βίντεο

Τζένη Μελιτά: Με λευκό τούλι εμφανίστηκε στο πλατό μετά τον γάμο της - Δείτε το βίντεο

«Μου έχουν περισσέψει μερικά και λέω "ας τα βάλω με ένα τζινάκι"» είπε - Ο χιουμοριστικός διάλογος με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

tzeni_melitagamos83789
Στην πρώτη της εκπομπή μετά τον γάμο της με τον Σπύρο Μαργαρίτη, η Τζένη Μελιτά εμφανίστηκε με ένα μπλουζάκι που θύμιζε το επάνω μέρος ενός νυφικού.

«Βάζω συνέχεια κάποια νυφικά, να σου πω μου έχουν περισσέψει μερικά και λέω "ας τα βάλω με ένα τζινάκι"» είπε στον Φώτη Σεργουλόπουλο στο πλατό του «Πρωίαν σε είδον» και έδειξε το λευκό τούλι που κρεμόταν πίσω από το μπλουζάκι της.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvmpt2asciox)

Σε έναν χιουμοριστικό διάλογο που ακολούθησε ανάμεσα στους δύο παρουσιαστές, ο Φώτης Σεργουλόπουλος της είπε: «Ησύχασες, τώρα το έκανες. Άλλαξε η ζωή σου από τότε».

«Τρεις μέρες τώρα έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου. Είμαι μια άλλη. Τελείωσε, το έκανα» απάντησε στο ίδιο ύφος η Τζένη Μελιτά.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cvmpx7xq6r81)
Κλείσιμο

Ο γάμος της
Μέσω Instagram stories, ο Φώτης Σεργουλόπουλος, που ήταν καλεσμένος στον γάμο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια σειρά στιγμιοτύπων από από την ώρα της τελετής ως και το τραπέζι που ακολούθησε. Το ζευγάρι στέκεται χαμογελαστό και ποζάρει στον φίλο του. Έβγαλαν δε, φωτογραφίες και οι δυο τους με την συμπαρουσιάστριά του από τη δεξίωση.


Δείτε τα στιγμιότυπα
melitagamos
melitagamos22
melita938_
melita72_
melita929

Εκτός από τα στιγμιότυπα που ανέβασε στο Instagram  Φώτης Σεργουλόπουλος, με τη σειρά της και η μαγείρισσα, Γωγώ Δελογιάννη ανάρτησε και βίντεο και φωτογραφίες.

Στα stories της, δείχνει το νυφικό που επέλεξε η παρουσιάστρια, αλλά και τη λευκή ολόσωμη φόρμα με την οποία εμφανίστηκε στο τραπέζι. Ακόμη, αποκάλυψε και τον τραγουδιστή που διασκέδασε το νιόπαντρο ζευγάρι και τους καλεσμένους του. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Κώστα Μπίγαλη, ο οποίος τραγούδησε μερικές από τις επιτυχίες του.

Στις ίδιες αναρτήσεις, ανέβηκε και βίντεο με την νύφη να χορεύει ζεϊμπέκικο υπό τους ήχους του «Το Φεγγάρι Πάνωθε Μου».

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Την επόμενη ημέρα από τον γάμο τους, η παρουσιάστρια μοιράστηκε τις πρώτες φωτογραφίες τους ως νιόπαντροι, τις οποίες συνόδεψε με ένα ποίημα - αφιέρωση στον σύζυγό της.

Στην αρχή ανέβασε στο Instagram ένα κοντινό πλάνο από τα χέρια τους που είναι πιασμένα και τις βέρες που φοράνε. Στη λεζάντα έγραψε τους στίχους του «Προσωπικά».

Δείτε την ανάρτηση


Σε άλλη δημοσίευση, ανάρτησε φωτογραφία τους με το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι, το οποίο ήταν επίσης λευκό.

Η Τζένη Μελιτά κρατά στα χέρια της μια κατακόκκινη ανθοδέσμη και κοιτάζει στα μάτια τον πλέον σύζυγό της, Σπύρο Μαργαρίτη. 





Μέσω story στη συνέχεια, αναδημοσίευσε, μεταξύ άλλων, βίντεο που τράβηξαν καλεσμένοι τους. Στο ένα από αυτά, η Τζένη Μελιτά κατεβαίνει τις σκάλες του σπιτιού, όπου και ετοιμάστηκε, με το μακρύ νυφικό της. Στο άλλο, δείχνει τον πρώτο της χορό με τον Σπύρο Μαργαρίτη, ως νιόπαντροι.

Δείτε τα βίντεο





Ειδήσεις σήμερα

Παππάς υπέρ Κασσελάκη: «Ο Στέφανος θα έχει τη στήριξή μου, θα ενθαρρύνω την εκλογή του»

Το μυστήριο με τους 6 κλεμμένους πίνακες της Ελαιουργικής, αξίας εκατ. ευρώ! Το πάρτι που έφερε το λουκέτο στον μεγαλύτερο συνεταιρισμό

Η σφιχτή αγκαλιά μιας 38χρονης μητέρας με τον έφηβο γιο της που «δίχασε» τα social media





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης