Τίμοθι Σάλαμε - Κάιλι Τζένερ: Σε δείπνο στη Νέα Υόρκη

Τίμοθι Σάλαμε - Κάιλι Τζένερ: Σε δείπνο στη Νέα Υόρκη

Ο ηθοποιός και η ριάλιτι σταρ επιβεβαίωσαν το ειδύλλιό τους όταν φωτογραφήθηκαν σε τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκεια συναυλίας πριν από λίγες ημέρες

chalamet_-_jenner
Ο Τίμοθι Σάλαμε και η Κάιλι Τζένερ εντοπίστηκαν μαζί να απολαμβάνουν μια βραδινή έξοδο στη Νέα Υόρκη την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου.

Συγκεκριμένα, ο 27χρονος ηθοποιός και η 26χρονη τηλεπερσόνα φωτογραφήθηκαν να κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλο σε ένα δείπνο, που είχε διοργανώσει ο σχεδιαστής μόδας, Χέιντερ Άκερμαν, και ο Ογκουστίν Μπέιντερ. 

Κλείσιμο
Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram η σχεδιάστρια κοσμημάτων Γκάια Ρεπόσι, ο ηθοποιός του «Dune» και η Influencer, οι οποίοι φορούσαν και οι δύο μαύρα ρούχα, εθεάθησαν να κάθονται δίπλα-δίπλα στο τραπέζι και να χαμογελούν, καθώς κοίταζαν τον Άκερμαν, ο οποίος είχε σηκωθεί και έβγαζε λόγο.

Η τελευταία τους έξοδος έρχεται μόλις τέσσερις ημέρες μετά την επιβεβαίωση του ειδυλλίου τους, καθώς εθεάθησαν στη συναυλία της Μπιγιόνσε στο Λος Άντζελες τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου, να φιλιούνται και να αγκαλιάζονται.
Φήμες για τον δεσμό τους κυκλοφορούσαν εδώ και μήνες, χωρίς όμως να είχε επιβεβαιωθεί κάτι από κάποιον από τους δύο σταρ.

Μια εβδομάδα πριν τη συναυλία, η ριάλιτι σταρ εθεάθη να φεύγει από την έπαυλη του Σάλαμε στο Μπέρβλι Χιλς της Καλιφόρνια.

Φωτογραφίες: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Ραφήνα: Έδεσε στο λιμάνι το «Fast Ferries Andros» με τους 731 επιβάτες ύστερα από 18 ώρες (βίντεο και φωτογραφίες)

Κακοκαιρία Daniel: Στους 11 οι νεκροί - Eντοπίστηκε σορός 77χρονου στην Εύβοια

Μαρόκο: Ξεπέρασαν τους 2.000 οι νεκροί από τον σεισμό των 6,8 Ρίχτερ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης