Ο ηθοποιός και πρώην του μοντέλου δεν είναι ευχαριστημένος με τη σχέση που διατηρεί με τον σταρ του NFL. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, δεν νιώθει καλά με τις εξελίξεις, ούτε και χαίρεται για τα δημοσιεύματα που έχουν κυκλοφορήσει.
Bradley Cooper reportedly is NOT pleased his ex-girlfriend Irina Shayk is now dating Tom Brady.
Our thoughts and prayers are with the famous millionaire actor during this difficult time.https://t.co/TDX5Pl1fB3
«Το να πει ότι δεν τον ενοχλεί θα ήταν ψέμα. Ήταν μαζί με την Ιρίνα και τρέφει πολλή αγάπη για αυτή. Είναι η μητέρα του κοριτσιού του και είναι οι δύο πιο αγαπημένες του γυναίκες στον κόσμο», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στη DailyMail.
«Αισθάνεται πως για πρώτη φορά, η Ιρίνα βρήκε στον Τομ κάποιον που θα του την έκλεβε για πάντα», συμπλήρωσε η ίδια πηγή.
Μέχρι στιγμής, τόσο η Ιρίνα Σάικ όσο και ο Τομ Μπρέιντι δεν έχουν μιλήσει δημόσια για τη σχέση τους.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Σε μια εποχή όπου η γεωπολιτική αβεβαιότητα, οι διαταραχές στις εφοδιαστικές αλυσίδες και ο διεθνής ανταγωνισμός επαναπροσδιορίζουν τις προτεραιότητες των κρατών, η παραγωγική βάση μιας χώρας αποκτά ξανά στρατηγική σημασία.