Μπράντλεϊ Κούπερ και Ζιζέλ: Πώς βλέπουν τη «σχέση» των Ιρίνα Σάικ - Τομ Μπρέιντι

Μπράντλεϊ Κούπερ και Ζιζέλ: Πώς βλέπουν τη «σχέση» των Ιρίνα Σάικ - Τομ Μπρέιντι

Τα δημοσιεύματα που θέλουν τη Ρωσίδα καλλονή να είναι ζευγάρι με τον αθλητή ολοένα και φουντώνουν

Zevgaria
Ο Μπράντλεϊ Κούπερ δεν δείχνει να ενοχλείται από τις φήμες που κυκλοφορούν για ειδύλλιο ανάμεσα στην πρώην του Ιρίνα Σάικ και τον πρώην σύζυγο της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι.

Διίστανται οι απόψεις στα δημοσιεύματα
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Page Six o ηθοποιός «δεν έχει φρικάρει» με την πιθανότητα ο «Μπρέιντι να την πάρει μακριά του για πάντα». «Αυτή τη στιγμή, τηρεί στάση αναμονής», λέει μια πηγή για να συνεχίσει: «Ο Μπρέιντι και η Σάικ δεν επισημοποίησαν τη σχέση τους. Όλο αυτό θα μπορούσε να τελειώσει σε δύο, τρεις εβδομάδες. Ο Μπράντλεϊ πάντως δεν έχει φρικάρει».


Από την άλλη δημοσίευμα της dailymail αναφέρει ότι ο Κούπερ δεν έχει δεχθεί και τόσο καλά τη σχέση αυτή, καθώς φοβάται πως η Σάικ θα τον «διαγράψει» οριστικά.



«Το να πούμε ότι δεν τον ενόχλησε, θα ήταν ψέμα. Η σχέση τους είχε τα πάνω και τα κάτω της, αλλά την αγαπά παντοτινά. Είναι η μητέρα του παιδιού του και μαζί αποτελούν τις δύο αγαπημένες του γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Νιώθει ότι πρώτη φορά βρήκε στον Τομ κάποιον που θα την πάρει μακριά του για πάντα», ανέφερε πηγή κοντά στον ηθοποιό.

Ναυάγησαν οι προσπάθειες να τα ξαναβρούν
Ο Κούπερ και η Σάικ - που έχουν μαζί μια κόρη - επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά τον χωρισμό τους το 2019.

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Page Six ανέφερε ότι το ζευγάρι, προσπαθούσε να αναθερμάνει τη σχέση του και ενδεχομένως να προσπαθούσε να διευρύνει την οικογένειά του. Όμως, η προσπάθεια ναυάγησε. Η ίδια πηγή λέει ότι ο Κούπερ γνώριζε ότι η Σάικ θα έβγαινε ραντεβού με κάποιον. «Ήξερε ότι επρόκειτο να συναντήσει κάποιον», αναφέρει η πηγή.

Κλείσιμο
Η Σάικ και ο Μπρέιντι- ο οποίος χώρισε από την Ζιζέλ τον Οκτώβριο - πέρασαν ένα Σαββατοκύριακο μαζί στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Το δίδυμο φωτογραφήθηκε να φλερτάρει μέσα στη Rolls-Royce του, με μια πηγή να λέει: «Αυτό είναι κάτι καινούργιο και προς το παρόν είναι εντελώς χαλαρό».

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο γάμο του δισεκατομμυριούχου κληρονόμου τέχνης Joe Nahmad και του μοντέλου Madison Headrick στη Σαρδηνία.



Οι πληροφορίες λένε ότι η Σάικ δεν ξεκολλούσε τα μάτια της από πάνω του.

«Τον ακολουθούσε όλο το Σαββατοκύριακο. Του ρίχτηκε», είπε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Ο εκπρόσωπος της Σάικ χαρακτήρισε το δημοσίευμα «εντελώς φανταστικό».

Πώς βλέπει η Ζιζέλ τη «νέα σχέση» του πρώην της
Οσον αφορά τη Ζιζέλ Μπούντχεν σύμφωνα με δημοσίευμα της dailymail προβληματίστηκε αρχικά με τη νέα σχέση του πρώην συζύγου της και πατέρα των τριών παιδιών της, καθώς τον είδε να είναι ζευγάρι με ένα άλλο μοντέλο. Στην πορεία όμως το αποδέχτηκε, καθώς και η ίδια «προχώρησε στη ζωή της», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα. Η Ζιζέλ φέρεται να έχει συνάψει σχέση με δάσκαλο του ζίου ζίτσου, ωστόσο αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί.

«Οσο ο Τομ και η σύντροφός του φέρονται με αγάπη στα παιδιά της, δεν την ενοχλεί με ποια βγαίνει», αναφέρει χαρακτηριστικά άνθρωπος που είναι κοντά της.

«Εχουν χωρίσει κι έχουν προχωρήσει με τη ζωή τους και ο Τομ έχει ενεργό ρόλο με τα παιδιά του. Η Ζιζέλ χαίρεται να τον βλέπει καλά με όποια και να είναι» είπε η πηγή που επιβεβαίωσε ότι ο Τομ Μπρέιντι γνώρισε την Ιρίνα Σάικ τον περασμένο Μάιο και «ταίριαξαν αμέσως».

Ειδήσες σήμερα:

Θρήνος για τους δύο πιλότους του Canadair - Πώς έγινε η τραγωδία με τη συντριβή στην Κάρυστο

Milla Sofia: Η ξανθιά influencer που κάνει «θραύση» με τα post της από Ελλάδα είναι δημιούργημα ΑΙ

Βίντεο: Νέο σόου Μέσι με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι - Έβαλε δύο γκολ σε 13 λεπτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης