Σπαρτιάτες: «Εμφύλιο» προκάλεσε η υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας

Σπαρτιάτες: «Εμφύλιο» προκάλεσε η υποψηφιότητα Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας

«Είναι η μοναδική ελπίδα» είπε ο βουλευτής του κόμματος Κωνσταντίνος Φλώρος - Τον «άδειασε» ο πρόεδρος του, Βασίλης Στίγκας, και ανακοίνωσε ότι θα λάβει μέτρα

spa
«Εμφύλιο» στις τάξεις των Σπαρτιατών προκάλεσε η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας καθώς ο βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Φλώρος, είπε στη Βουλή ότι «είναι η μοναδική ελπίδα» προκαλώντας την άμεση αντίδραση του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας, Βασίλη Στίγκα, ο οποίος υποστήριξε ότι ο βουλευτής λειτουργεί αυτοβούλως και ανακοίνωσε ότι θα λάβει συγκεκριμένα μέτρα.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο εισηγητής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τη στήριξη του ΕΚΑΒ, είπε από το βήμα της ολομέλειας ότι «εγώ στηρίζω τον Ηλία Κασιδιάρη για τον δήμο της Αθήνας» προσθέτοντας ότι ο καταδικασμένος για την Χρυσή Αυγή «είναι η μοναδική ελπίδα για την Αθήνα».

Παράλληλα ο κ. Φλώρος απευθυνόμενος προς τα υπουργικά έδρανα είπε «σταματήστε να κάνετε τροπολογίες που μπλοκάρουν την υποψηφιότητά του».

@ellada24.gr

Άρχισαν να τρώγονται οι Σπαρτιάτες: “Μοναδική ελπίδα η υποψηφιότητα Κασιδιάρη για την Αθήνα” – “Ο βουλευτής ενήργησε αυτοβούλως. Θα λάβω μέτρα” #greeknews #spartiates #ellada24 #vouli #kasidiaris #politiki #tiktokgr #greektiktok #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος - Ellada24.gr - Ellada24.gr
Κλείσιμο


Άμεσα τον λόγο ζήτησε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας, ο οποίος ανακοίνωσε προς το σώμα ότι δεν ήταν ενημέρος για την παρέμβαση υπερ Κασιδιάρη.

Ο Βασίλης Στίγκας είπε, επίσης, ότι ο βουλευτής του «λειτουργεί αυτοβούλως» και ανακοίνωσε ότι θα λάβει «συγκεκριμένα μέτρα», χωρίς, ωστόσο, να εξηγήσει ποια θα είναι αυτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως ο «εμφύλιος» των Σπαρτιατών δεν ειναι κεραυνός εν αίθρια, αντιθέτως το παρασκηνιο ειναι πλούσιο.

Το τελευταίο διάστημα, ο Βασίλης Στίγκας, επιθυμει να διατηρήσει μια απόσταση απο τον Ηλία Κασιδιάρη. Αυτο άλλωστε ερμηνεύει και την αιφνίδια αλλαγή στάση που διατήρησε η κοινοβουλευτική ομάδα στο νομοσχέδιο των αποδήμων. Παρότι το κομμα είχε δηλώσει υπέρ στην Επιτροπή, τελικά αιφνιδίως άλλαξε γνώμη.

Και αυτό, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τις εσωτερικές ισορροπίες, διότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ενημερώθηκε για τη στάση του κόμματος και διαφώνησε, λεγοντας ότι η καλύτερη λύση ειναι να επιλέξουν οι βουκευτες «παρών», αλλάζοντας την γραμμή του Στίγκα.

Η ξαφνική αυτή αλλαγή, ενόχλησε τον επικεφαλής των Σπαρτιατών. Έτσι, η αυτόβουλη ενέργεια, όπως την χαρακτήρισε, του βουλευτή Φλωρου, προκάλεσε την άμεση αντίδραση του.


Ειδήσεις σήμερα:

Σινέντ Ο' Κόνορ: Η τραγική ηρωίδα της σύγχρονης μουσικής που έφυγε στα 56 της


Βίντεο: Ράγισαν καρδιές στην τελετή στο Πεντάγωνο προς τιμήν των δύο πιλότων του Canadair

Κορίτσι στην Αριζόνα που χάθηκε το 2019 βρέθηκε το 2023: «Θαύματα γίνονται», είπε η μητέρα της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης