Ελένη Κοκκίδου για την απώλεια της μητέρας της: «Για εμένα η ζωή είναι πριν τη μάνα μου και μετά τη μάνα μου»

Ελένη Κοκκίδου για την απώλεια της μητέρας της: «Για εμένα η ζωή είναι πριν τη μάνα μου και μετά τη μάνα μου»

«Αν τυχόν πάθω κάτι ή σπάσω το πόδι μου, δεν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει, είναι ένας φόβος αυτός» συμπλήρωσε

eleni-kokkidou__1_
Η Ελένη Κοκκίδου έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στην αποχώρησή της από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αρχικά, δήλωσε: «Πάντα ήμουν αναστατωμένη σε σχέση με το τι είναι η ζωή, πώς θα τη ζήσω, γιατί είναι πολύ δύσκολο πράγμα να ζήσεις τη ζωή. Για αυτό και τελειώνω, κλείνω κύκλους και προσωπικούς και επαγγελματικούς».

«Για αυτό και τελείωσα τη Μουρμούρα. Έκλεισα έναν κύκλο 10 χρόνων. Είναι πάρα πολλά, αλλά έκλεισε ο κύκλος μέσα μου. Θέλω να δω άλλα πράγματα, να ξεκουραστώ, να έχω μόνο το θέατρο. Μπαίνω πλέον, σε μια άλλη ιστορία των τραγικών μεγάλων ρόλων και θέλει μια αφοσίωση. Δεν γίνεται να κάνεις τη Μουρμούρα και τον Οιδίποδα Τύραννο. Θέλεις χρόνο κι ο χρόνος ισούται με τον χώρο», συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, σε κάποιους ίσως ξενίσει το γεγονός ότι θα τη δουν στο θέατρο, κυρίως λόγω της φωνής της. «Σε κάποιους που δεν με έχουν δει στο θέατρο, θα τους ξενίσει. "Η Βούλα από τη Μουρμούρα πώς θα παίξει την Εκάβη; Με τι φωνή;". Η φωνή μου δεν είναι αυτή της Βούλας», εξήγησε.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ctuyomtd2q7d)
Κλείσιμο

Όσο για το τέλος της σειράς, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν το περίμενα το τελευταίο γύρισμα. Μου φέρανε μια τεράστια ανθοδέσμη και μου κάνανε δώρο ένα ψάρι, μια μουρμούρα κι έβαλα τα κλάματα. Τους αγάπησα πάρα πολύ όλους και θα τους αγαπώ για πάντα. Μπορεί να την ξαναδείτε τη Βούλα σε κάποιο όνειρο του Μηνά».

Τέλος, μίλησε για τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της. «Την έχασα πριν από 40 ημέρες. Ήμουν προετοιμασμένη για τον θάνατό της, ήταν κατάκοιτη εδώ και χρόνια, αλλά δεν μιλούσε. Η μάνα είναι κάτι σωματικό, δεν ελέγχεται. Φεύγω από την πρόβα και τότε "σκάει" μόνο του. Αρχίζω και κλαίω. Για εμένα η ζωή είναι πριν τη μάνα μου και μετά τη μάνα μου», εξήγησε.

Κλείνοντας, εξέφρασε τον φόβο της για το μέλλον, καθώς όπως λέει δεν θα έχει κανέναν και θα πρέπει να μεριμνήσει για το τι θα κάνει στη συνέχεια.

«Κάνω τέτοιες σκέψεις, αν θα πάω σε κάποιο γηροκομείο. Λέω στον εαυτό μου "μη σκέφτεσαι", γιατί αν τυχόν πάθω κάτι ή σπάσω το πόδι μου, δεν υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει. Είναι ένας φόβος αυτός», εξήγησε.


Ειδήσεις σήμερα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οι αυξήσεις του 2024 και τα άλλα τρία «δώρα» προς τους συνταξιούχους

Πόπη Τσαπανίδου: Πώς σχολίασε το Twitter την παραίτησή της από τον ΣΥΡΙΖΑ - «Έφυγε με φόρα»

Μύκονος: Οι κλοπές στο νησί «γέννησαν» κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης