Μύκονος: Οι κλοπές στο νησί «γέννησαν» κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου!

Μύκονος: Οι κλοπές στο νησί «γέννησαν» κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου!

Οι επιχειρηματίες που δημιούργησαν το συγκεκριμένο κατάστημα απευθύνονται σε όσους αισθάνονται ανασφάλεια, όταν μεταφέρουν μαζί τους αντικείμενα αξίας

9a9c104e-b2f2-4253-b677-8aef6ec003de
Μέχρι σήμερα ξέραμε ότι οι θυρίδες θησαυροφυλακίου φιλοξενούνται σε ειδικά φυλασσόμενους χώρους, κυρίως στα υπόγεια των τραπεζών. Στη Μύκονο, δυο επιχειρηματίες είχαν μια πρωτότυπη ιδέα για τους τουρίστες και τους κατοίκους του νησιού. Δημιούργησαν το πρώτο στην Ελλάδα κατάστημα εκμίσθωσης θυρίδων θησαυροφυλακίου για όσους αισθάνονται ανασφάλεια, όταν μεταφέρουν μαζί τους αντικείμενα αξίας. 

Σχεδιασμένο να προσφέρει συνθήκες απόλυτης ασφάλειας για τους πελάτες που επιθυμούν να προστατέψουν από ακριβά κοσμήματα, ρολόγια και άλλα αξεσουάρ, μέχρι έγγραφα, και μετρητά, το πρώτο κατάστημα άνοιξε ο κ. Χάρης Μαριόλης και ομάδα επιχειρηματιών. Η εταιρία SafeBox (διακριτικός τίτλος Sbox) είναι αδειοδοτημένη και εποπτευόμενη από την ΤτΕ αλλά και από το Αρχηγείο της Ελληνική Αστυνομίας.

1774759e-27bb-43bd-bdf2-2f435ea3db53


Κλείσιμο
Το συγκεκριμένο κατάστημα δημιουργήθηκε στη Μύκονο με απώτερο στόχο τη μείωση της μάστιγας των κλοπών στο νησί και τη βελτίωση της καθημερινότητας τουριστών και κατοίκων.

Με προηγμένα συστήματα ασφάλειας, εξειδικευμένα μέτρα προστασίας, έμπειρο προσωπικό και προηγμένες εγκαταστάσεις που προστατεύονται από τα αυστηρότερα διεθνή πρότυπα ασφαλείας, έναντι κινδύνων όπως φυσικά φαινόμενα, καθώς και από ανθρώπινες, παραβατικές ενέργειες. Το κατάστημα θα λειτουργεί όλο το 24ωρο και θα υπάρχει 24ωρη συνεχής φύλαξη από ηλεκτρονικά συστήματα και από ιδιωτική ασφάλεια, ειδικά εκπαιδευμένη.



Ειδήσεις σήμερα:

Βουλή - Μητσοτάκης: Αυξήσεις στο Δημόσιο από 1/1/2024 - Συνεχίζεται το Market Pass, καθιερώνεται Youth Pass 150 ευρώ

Ερέχθειο: Υπέργηρη Γαλλίδα επιστρέφει οικειοθελώς μαρμάρινο θραύσμα από τον γλυπτό διάκοσμό του

Καιρός: Οι οκτώ περιοχές με τις υψηλότερες θερμοκρασίες - Πού έδειξε 38άρια το θερμόμετρο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης