Το δικό του πέρασμα από τη Μύκονο έκανε και ο Μοχάμεντ Σαλάχ, ο οποίος εθεάθη να απολαμβάνει τα νερά του νησιού. Μετά την ανάρτησή του στο Instagram, με τον ίδιο να κάθεται σε μία παραλία χωρίς όμως, να αποκαλύπτει τον προορισμό, τον άσσο της Λίβερπουλ, «εντόπισε» η κάμερα του Mykonos Live TV σε beach bar στην Παράγκα.
Δείτε το βίντεο
Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής είχε επισκεφθεί και πέρυσι την Μύκονο όπου υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αγγλικό σύλλογο μέχρι το 2025. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στην ιστορία της Λίβερπουλ που περιλάμβανε αύξηση της τάξεως του 75% κι από τα 12 εκατομμύρια ευρώ που είχε στην παλιά σύμβασή του και ανέβηκε στα 21 εκατομμύρια ευρώ, ήτοι περίπου 400.000 ευρώ την εβδομάδα.
Μια πρωτοβουλία του καφέ NESCAFÉ® φέρνει παιδιά της ΚΥΔΩΝ Special Team και παιδιά εργαζομένων της Nestlé στο ίδιο γήπεδο, δείχνοντας στην πράξη ότι ο αθλητισμός μπορεί να δημιουργεί χώρο για όλους.
Η πρωτοβουλία «Τεχνολογία Χωρίς Εμπόδια» της Κωτσόβολος περνά στην επόμενη φάση, με επίκεντρο την αυτονομία, την επιλογή και τη συμμετοχή στην καθημερινότητα