Στη Μύκονο βρέθηκε και η Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Anitta. Το νησί αποτελεί φέτος έναν προορισμό που έχουν επιλέξει πολλά διάσημα πρόσωπα.
Η σταρ με την εντυπωσιακή εμφάνιση, η οποία είναι γνωστή για τα «τολμηρά» της σόου επί σκηνής, επισκέφτηκε πριν λίγες ημέρες, το νησί για να απολαύσει στιγμές διασκέδασης.
Ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε σε γνωστή παραλία, να κάνει βουτιές, μαζί με μία φίλη της. Στα στιγμιότυπα, η Annita φοράει ένα κοφτό, κόκκινο μπικίνι και μαύρα γυαλιά ηλίου.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.