Πετρούνιας-Μιλλούση: Το φωτογραφικό τους άλμπουμ από την παραμονή τους στο Κάιρο - «Γλυκόπικρη εμπειρία»

Πετρούνιας-Μιλλούση: Το φωτογραφικό τους άλμπουμ από την παραμονή τους στο Κάιρο - «Γλυκόπικρη εμπειρία»

Το ζευγάρι δεν κατάφερε να προκριθεί στον τελικό του παγκόσμιου κυπέλλου - Τα μηνύματά τους στα social media

pterounias_milllousi93
Μπορεί να μην τα κατάφεραν στο Παγκόσμιο κύπελλο του Καΐρου, αλλά ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση δεν άφησαν τον αποκλεισμό τους να τους επηρεάσει.

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα, το ζευγάρι περιηγήθηκε στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα και «πλημμύρισε» το Instagram με φωτογραφίες.

Τις συγκινητικές τους αναρτήσεις τους για την προσπάθεια που έκανα στο Κάιρο, οι δυο τους φωτογραφήθηκαν με φόντο τις πυραμίδες και τις καμήλες.

Στη λεζάντα της δικής του δημοσίευσης, ο ολυμπιονίκης των κρίκων έγραψε: «Είναι Πρωτομαγιά επιτέλους. Το Καϊρο ήταν μια γλυκόπικρη εμπειρία αλλά κλείδωσε συμμετοχή μου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πρόκρισης για το Παρίσι 2024 ! Ευκαιρία για λίγη ξεκούραση και να ανασυνταχθούμε για να μπούμε δυνατά σε αυτή την προετοιμασία για έναν αγώνα που δεν αφήνει περιθώριο λάθους ! Στο επόμενο λοιπόν!».

Με τη σειρά της, η Βασιλική Μιλλούση ανάρτησε και εκείνη στιγμιότυπα από το Κάιρο και έγραψε: «Το πραγματικό ταξίδι της ανακάλυψης δεν συνίσταται στην αναζήτηση νέων τόπων, αλλά στην απόκτηση νέας οπτικής». Marcel Proust, Γάλλος μυθιστοριογράφος (1871-1922)».


petrounias-milousi-4
petrounias-milousi-5
petrounias-milousi-6
petrounias-milousi-3

Κλείσιμο



Οι συγκινητικές αναρτήσεις τους μετά τον αποκλεισμό τους
Ο Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής, είχε μία πτώση στην έξοδο -την πρώτη στην καριέρα του- η οποία του κόστισε την παρουσία του στον τελικό, ενώ του άφησε και έναν τραυματισμό στη μέση.

Ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση στο Instagram, γράφοντας: «Στον προκριματικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Καϊρο εχθές έχοντας κάνει μια άρτια εκτέλεση είχα μια απρόσμενη πτώση στην έξοδο με αποτέλεσμα να τραυματιστώ ελαφρά στη μέση μου. Ήταν η 1η πτώση στην καριέρα μου , ακόμη και εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Όμως στον αθλητισμό όπως και στη ζωή όλα μπορούν να συμβούν και επιβάλλεται να κάνεις δύο πράγματα όταν πέφτεις. Να αναγνωρίσεις το λάθος σου και να μάθεις από αυτό πρώτα και ύστερα να σηκωθείς και να επιστρέψεις δυνατότερος. Το σημαντικό της υπόθεσης είναι πως έχει κλειδώσει η πρόκριση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -πρόκριση για Ολυμπιακούς Αγώνες . Αυτά λοιπόν και προχωράμε μπροστά».

Από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, η σύζυγός του, ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες, όπου κοιτάζονται στα μάτια και παίρνουν αγκαλιά ο ένας τον άλλο.

Τα τρυφερά στιγμιότυπά τους συνόδευσε με το μήνυμα: «Και να που ήρθε πάλι αυτή η αμήχανη στιγμή..ο πρώτος στόχος δεν τελείωσε με επιτυχία αλλά ίσως και να μην γινόταν μέσα σε οχτώ μήνες και με έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό να καταφέρω να προκριθω για το Παγκόσμιο,θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γιατί με στηρίξατε πάρα πολύ με όλα τα μνμ και τις ευχές σας! ..Για την ωρα θα αφοσιωθώ στα κορίτσια μου που μου έλειψαν και θα επαναπροσδιορίσω το στόχο μου με ηρεμία!».

Δείτε τις φωτογραφίες τους
petrounias-milousi__1_
petrounias-milousi__3_



Ειδήσεις σήμερα

Εκλογές 2023 - Βαρουφάκης: Δεν πρέπει να αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη - Το λέω με βαριά καρδιά

Το συγκινητικό μήνυμα του άρρωστου πατέρα της Μέγκαν Μάρκλ: «Άσε με να δω τα εγγόνια μου»

Survivor All Star: Ο Χανταμπάκης... κάρφωσε τον ερώτα της Σταυρούλας και βγήκε στον τάκο - Δείτε βίντεο




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης