Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Γεια σου» το Σάββατο 22 Απριλίου, όπου και είπε και τον ευρωβουλευτή:
«Δεν έχουμε δουλέψει μαζί με τον Αλέξη Γεωργούλη. Θέλω όμως να πω κάτι γιατί, από τότε που συνέβησαν όλα αυτά και μας σόκαραν όλους, εγώ έχω μια πολύ συγκεκριμένη άποψη σε αυτό το θέμα. Και την έχω από την αρχή αυτήν. Αν δεν είσαι μάρτυρας ή θύμα, εγώ θεωρώ ότι δεν έχεις κανένας λόγο να βγεις και να μιλήσεις. Να πεις τι; Δεν υπάρχει άποψη. Όταν είναι βιασμένο ένα άτομο, είτε ερωτικά είτε από συμπεριφορά, είσαι μαζί του και δεν υπάρχει άποψη σε αυτό. Είναι δουλειά του δικαστηρίου να αποφασίσει και να τιμωρηθεί αυτός που πρέπει να τιμωρηθεί. Οπότε δεν υπάρχει συζήτηση πάνω στο θέμα».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cs38c3m9m2f5)
«Τα τελευταία δυο χρόνια έπεσαν όλα μαζί. Σκάει κάτι συνέχεια. Αλλά ίσως είναι αυτό που λέμε… «έπρεπε να συμβεί». Όταν αποδειχθεί, το ξαναλάεω, ότι είναι ένοχοι αυτοί οι άνθρωποι και βία δεν πρέπει να υπάρχει πουθενά» συμπλήρωσε η Ελισάβετ Μουτάφη.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.