Μέγκαν Φοξ: Δεύτερη ευκαιρία για τη σχέση της με τον Μασίν Γκαν Κέλι - «Είναι καλύτερα από ποτέ»

Μέγκαν Φοξ: Δεύτερη ευκαιρία για τη σχέση της με τον Μασίν Γκαν Κέλι - «Είναι καλύτερα από ποτέ»

Πηγή από το περιβάλλον τους αποκάλυψε πως ένα ταξίδι που έκαναν στη Χαβάη, βοήθησε στην επανασύνδεσή τους - «Αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι από ποτέ» λέει

megkan-fox__1_
Η Μέγκαν Φοξ και ο Μασίν Γκαν Κέλι φαίνεται πως είναι και πάλι μαζί και μάλιστα, πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Το ζευγάρι περνούσε το τελευταίο διάστημα μια κρίση στη σχέση του, ενώ έφτασαν σε σημείο να αναβάλλουν την προετοιμασία του γάμου τους.

Αρχικά, οι φήμες ήθελαν τον τραγουδιστή να έχει απιστήσει, με την σταρ του Χόλιγουντ να δυσκολεύεται να διαχειριστεί την προδοσία του αγαπημένου της. Ωστόσο, πηγές από το περιβάλλον τους ανέφεραν πως δεν τίθεται θέμα απιστίας, χωρίς βέβαια να πείθουν το κοινό του ζευγαριού.

Πλέον, η κατάσταση μεταξύ τους είναι καλύτερη από ποτέ, όπως ανέφερε πηγή στη DailyMail. Συγκεκριμένα, ένας καλός φίλος του ζευγαριού αποκάλυψε πως οι δυο τους βρέθηκαν για διακοπές στη Χαβάη, γεγονός που βοήθησε τη σχέση τους.


«Επέστρεψαν και επισήμως, αφού πέρασαν μια πολύ δύσκολη κατάσταση στη σχέση τους. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι και για τους δύο, αλλά έφυγαν μαζί για να κάνουν μια "θεραπεία" και αυτό λειτούργησε», δήλωσε.

«Αισθάνονται πιο συνδεδεμένοι από ποτέ. Η Μέγκαν πιστεύει ότι ο Κέλι είναι η αδερφή ψυχή της και ότι δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη σχέση τους», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Κλείσιμο
Ο φακός της DailyMail, όπως ήταν αναμενόμενο, εντόπισε το ζευγάρι, σε περίπατο που έκανε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του. Οι δυο τους περπατούσαν χέρι χέρι και τα χαμόγελα που αντάλλασσαν φαίνονταν σαν να μην ποτέ κρίση στη σχέση τους. 




Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά - Ακάρ: «Μορατόριουμ» στο Αιγαίο μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου

Συρμός του Προαστιακού παρέσυρε 16χρονο στον Ταύρο - Νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παίζει με... μέσο τον αδελφό του στο ΝΒΑ, υποστηρίζουν οι Αμερικανοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης