Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι - Φίλος τους αναφέρει: «Δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν ότι χωρίζουν»

Μέγκαν Φοξ και Μασίν Γκαν Κέλι - Φίλος τους αναφέρει: «Δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν ότι χωρίζουν»

«Η Μέγκαν δεν είναι σίγουρη για το πού ακριβώς βρίσκονται με τον Μασίν Γκαν Κέλι και είναι περίπλοκο αυτή τη στιγμή» λέει μεταξύ άλλων

megkan-fox
«Μπερδεμένη» χαρακτηρίζει την κατάσταση ανάμεσα στη Μέγκαν Φοξ και τον Μασίν Γκαν Κέλι, πηγή από το στενό περιβάλλον τους.

Το ζευγάρι φαίνεται πως περνάει κρίση στον γάμο του. Αρχικά, οι φήμες ήθελαν τον καλλιτέχνη να απάτησε τη Μέγκαν Φοξ. Ωστόσο, διαψεύστηκαν από την ίδια λίγο καιρό αργότερα, με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κανείς από τους δύο όμως, δεν έχει μιλήσει ανοιχτά μέχρι στιγμής για τους λόγους πίσω από όλα αυτά. 

μεγ

Ωστόσο, ένας καλός φίλος του ζευγαριού δήλωσε για τη σχέση τους στο US Weekly: «Η Μέγκαν δεν είναι σίγουρη για το πού ακριβώς βρίσκονται με τον Μασίν Γκαν Κέλι και είναι περίπλοκο αυτή τη στιγμή. Εξακολουθούν να προσπαθούν για τη σχέση τους, γιατί η αγάπη που είχαν είναι το μεγάλο θέμα».

«Αυτά που νιώθουν δεν είναι κάτι που φεύγει από τη μία μέρα στην άλλη. Ωστόσο, θα πρέπει πραγματικά να κάνουν μεγάλη προσπάθεια για να λειτουργήσουν τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είναι όλα στον αέρα», συμπλήρωσε.



Άλλο άτομο από το περιβάλλον τους δήλωσε στο People: «Δεν έχουν τελειώσει οριστικά. Εξακολουθούν να προσπαθούν να τακτοποιήσουν την κατάσταση, αλλά οι περισσότεροι φίλοι τους πιστεύουν ότι έχει τελειώσει. Απλά δεν είναι έτοιμοι να αποδεχτούν ότι χωρίζουν».

Την περασμένη Κυριακή, η Μέγκαν Φοξ συνέχισε να πυροδοτεί τις φήμες χωρισμού, καθώς εθεάθη... ασυνόδευτη στο πάρτι που οργάνωσε το Vanity Fair μετά την τελετή των Όσκαρ, ενώ δεν φορούσε ούτε το δαχτυλίδι των αρραβώνων της.

Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Κατατέθηκε το πολυνομοσχέδιο για ρύθμιση οφειλών, φόρους και συντάξεις - Τι περιλαμβάνει

Βίντεο: Οι στιγμές πριν από την πτώση του αμερικανικού drone στη Μαύρη Θάλασσα

«Ανακυκλώνω, αλλάζω θερμοσίφωνα»: Οι προϋποθέσεις, οι δικαιούχοι και η επιδότηση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης