Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παίζει με... μέσο τον αδελφό του στο ΝΒΑ, υποστηρίζουν οι Αμερικανοί

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Παίζει με... μέσο τον αδελφό του στο ΝΒΑ, υποστηρίζουν οι Αμερικανοί

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δέχεται όλο και περισσότερα πυρά το τελευταίο διάστημα, αλλά ο Giannis τον στηρίζει

giannis-thanasis
Δεν πάνε πολλές ημέρες από τότε που ο Θανάσης Αντετοκούνμπο απασχόλησε ξανά τα media στις ΗΠΑ.

Η... κουτουλιά που έριξε στον Γκρίφιν στον αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς του στοίχισε τιμωρία μίας αγωνιστικής, αλλά και πολλά αρνητικά σχόλια. Το σενάριο ότι ο Θανάσης παίζει στο NBA χάρη στον αδελφό του τον Γιάννη που είναι ο σούπερ σταρ της ομάδας... επέστρεψε.

Ο Θανάσης που έχει στεφτεί και πρωταθλητής NBA έχει φέτος 35 αγώνες και μόλις 0,7 πόντους σε 0,4 λεπτά  και... εξοργίζει τους Αμερικανούς, γιατί απλά... πιάνει θέση στην ομάδα που το 2021 κέρδισε την κούπα.



Για τον 30χρονο Θανάση μίλησαν όχι και με τόσο καλά λόγια τρεις άνθρωποι που είναι σε θέσεις-κλειδιά στο NBA και το συμπέρασμα είναι πως παίζει με μέσον.

Στην ερώτηση «αν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα ήταν σε ομάδα του ΝΒΑ χωρίς τη βοήθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο», οι απαντήσεις δεν... σοκάρουν και είναι μάλλον αναμενόμενες.

Κλείσιμο


Ένας διευθυντής προσωπικού απάντησε «Όχι» ενώ ένας σκάουτερ του NBA σημείωσε: «Επιτρέψτε μου να το σκεφτώ για λίγα δευτερόλεπτα.Όχι». Τέλος ένας μάνατζερ ομάδας είπε: «Ξέρουμε περί τίνος πρόκειται. Όλα είναι για να ηρεμεί ο Giannis. Αλλά για να απαντήσω στην ερώτησή σας, όχι».

Η επίθεση από το CBS Sports

Πριν από λίγες ημέρες δημοσιογράφος του αμερικανικού δικτύου CBS Sports και συγκεκριμένα ο Άντι Τζόσεφ έκανε και εκείνος επίθεση στον Θανάση.

«Η οικογενειοκρατία μπορεί να βοηθήσει και ταλαντούχους ανθρώπους. Αλλά αν θέλεις να ακολουθήσεις αυτή τη διαδρομή, πες μου για τον Θανάση Αντετοκούνμπο που παίζει στο ΝΒΑ για πέντε σεζόν και συνεχίζει» έγραψε αρχικά και συνέχισε απαντώντας σε σχόλιο στο Twitter: «Ένας τύπος που βγάζει 1,7 εκατομμύρια δολάρια επειδή ο αδελφός του είναι καλός, ΔΕΝ είναι οικογενειοκρατία, το 'πιασα».

H στήριξη από τον Γιάννη

Ο Γιάννης όπως είναι φυσικό έχει διαφορετική άποψη και στηρίζει τον αδελφό του αφού δίνει ενέργεια στην ομάδα.

«Όλοι, όχι μόνο ο Θανάσης, όταν χρειάζονται χρόνο μακριά από την ομάδα για οποιοδήποτε λόγο νομίζω ότι ο οργανισμός το δίνει αυτό το περιθώριο. Το να έχω τον αδελφό μου μαζί μας είναι σπουδαίο για εμένα. Βασικά όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους. Στα παιχνίδια που έλειπε δεν είχαμε ενέργεια.

Είναι σπουδαίος άνθρωπος και η ενέργειά του είναι πάντα ψηλή, τσεκάρει την κατάσταση όλων, μιλάει σε όλους. Όταν οι προπονητές έχουν ένα σύστημα ή ένα πλάνο μιλάει σε όλους τους παίκτες για το πώς παίζουμε. Τους εξηγεί πράγματα. Είναι πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Τις πρώτες φορές τον ακούς και μετά τον θεωρείς δεδομένο.

Στα παιχνίδια που απουσίασε η ομάδα ήταν ήσυχη. Δε μιλούσε κανείς και όλοι αναρωτιόντουσαν πού είναι. Τότε καταλαβαίνεις πώς βοηθάει ότι είναι συνεχώς στο αυτί σου και να σου θυμίζει να πας στο post ή να είσαι επιθετικός ή να βοηθήσεις στην άμυνα, να είσαι στο ζωγραφιστό. Το ότι μιλάει σε όλους. Είναι σπουδαίο και χαίρομαι που είναι αδελφός μου. Είναι μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε και χαίρομαι που επέστρεψε» είχε πει πριν από ημέρες ο Γιάννης.


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Οι νέοι να ψηφίσουν, να μην αφήσουν άλλους να αποφασίσουν για το μέλλον τους - Δείτε βίντεο

Wall Street Journal: Γιατί τα αφεντικά που αναζητούν σκληρά εργαζόμενους, προσλαμβάνουν «ώριμους» υπαλλήλους

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον άγριο ξυλοδαρμό γονέων από τον 50χρονο γιο τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης