Κέιτ Χάντσον: Η ξανθιά αγαπημένη των Αμερικανών που απέδειξε ότι δεν είναι απλώς η κόρη της Γκόλντι Χόουν

Κέιτ Χάντσον: Η ξανθιά αγαπημένη των Αμερικανών που απέδειξε ότι δεν είναι απλώς η κόρη της Γκόλντι Χόουν

Από το «Almost Famous» του 2000 μέχρι το περσινό σίκουελ του «Knives Out» και το ολόφρεσκο «Shriver»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
hudson-mak
Είναι σύνηθες στον πλανήτη Χόλιγουντ τα παιδιά των ηθοποιών να ακολουθούν τα χνάρια των γονιών τους. Η Κέιτ Χάντσον δεν αποτελεί εξαίρεση. Μητέρα της είναι η Γκόλντι Χόουν, οσκαροβραβευμένη και εν ενεργεία στα 78 της χρόνια, πατέρας της ο Μπιλ Χάντσον, ηθοποιός, κωμικός και τραγουδιστής, που από τα τέλη των 90s έχει αποσυρθεί από τη showbiz και πατριός της ο Κερτ Ράσελ που παραμένει ακλόνητος στις κινηματογραφικές επάλξεις.

Με τις ευλογίες τους, η μικρή χαριτωμένη ξανθούλα με το αυθάδικο μουτράκι πήρε το βάπτισμα του τηλεοπτικού πυρός με μια εμφάνιση- αστραπή στη σειρά «Μόνοι στο σπίτι», το 1996, συνέχισε με μικρορολάκια σε μισή ντουζίνα ταινίες και έγινε σταρ με τo «Σχεδόν διάσημοι», το 2000, όπου υποδυόταν τη σέξι γκρούπι μιας ανερχόμενης ροκ μπάντας. Ο ρόλος της Πένι Λέιν θεωρείται και ο καλύτερος της καριέρας της, τουλάχιστον από την Ακαδημία των Οσκαρ, που την τίμησε με τη μοναδική της υποψηφιότητα.
almost-famous032
H Κέιτ Χάντσον στην ταινία «Σχεδόν Διάσημοι»

Κανένας δεν την κατηγόρησε ποτέ για ατάλαντη. Ισα-ίσα που τη λες και απολαυστική στις ρομαντικές κομεντί που επέλεξε να παίξει με αυταπάρνηση στα επόμενα χρόνια, όπως στα «Πώς να χωρίσετε σε 10 μέρες» (2003), «Η Ελεν εκπαιδεύεται» (2004), «Το κορίτσι του καλύτερού μου φίλου» (2008) και «Νύφες σε πόλεμο» (2009), που δεν χαρακτηρίζονται μεν ως αριστουργήματα της έβδομης τέχνης, αλλά είναι ό,τι πρέπει για ένα ανέμελο σκότωμα της ώρας αγκαλιά με τα φρεσκοψημένα ποπ κορν σου.

hudson


Ισως η Κέιτ δεν ξέρει να διαλέγει σενάρια ή ίσως τα καλά σενάρια δεν βρίσκουν τον δρόμο μέχρι την πόρτα της. Ισως πάλι να μην την ενδιαφέρει και τόσο που οι ταινίες της σπανίως εγκωμιάζονται από τους κριτικούς. Εκείνης της αρκεί να περνά καλά στις απειράριθμες κοσμικές εκδηλώσεις στις οποίες παρευρίσκεται, φορώντας συνήθως δημιουργίες υψηλής ραπτικής μεν, που δεν αφήνουν και πολλά στη φαντασία δε.
kate_hudson
H ηθοποιός στην ταινία «Glass Onion: A Knives Out Mystery» του Netflix
Κλείσιμο

Στο κατώφλι των 44 (τα κλείνει τον επόμενο μήνα), δηλώνει ερωτευμένη με τη ζωή και τον κατά 8 χρόνια νεότερό της μουσικό Ντάνι Φουτζικάουα, με τον οποίο απέκτησε έναν γιο το 2018. Για την ιστορία, η Χάντσον έχει άλλα δύο παιδιά. Τον 19χρονο Ράιντερ από τον γάμο της με τον μουσικοσυνθέτη Κρις Ρόμπινσον και τον 12χρονο Μπριγκ από τη σχέση της με τον επίσης μουσικό Ματ Μπέλαμι. Με λίγα λόγια, η Χάντσον δεν σταμάτησε ποτέ να είναι γκρούπι. Και ίσως αυτό να είναι το μυστικό της γοητείας της.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: STEFANIE KEENAN / GETTY IMAGE / IDEAL IMAGE / SHUTTERSTOCK
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης