Κέιτ Χάντσον: Ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ της - «Είμαι πολύ περήφανη»

Κέιτ Χάντσον: Ανακοίνωσε πότε θα κυκλοφορήσει το άλμπουμ της - «Είμαι πολύ περήφανη»

«Νόμιζα πως αν το κάνω, θα είναι από τα πράγματα που θα μετάνιωνα πολύ» είπε για την επιθυμία της να ασχοληθεί με το τραγούδι

kate_hudson
Η Κέιτ Χάντσον δήλωσε πως δεν θέλει να έχει απωθημένα και για τον λόγο αυτό, θα κυκλοφορήσει σύντομα το πρώτο της άλμπουμ.

Η διάσημη Χολιγουντιανή ηθοποιός θέλησε να δοκιμάσει το ταλέντο της στο τραγούδι και να κυνηγήσει τη μουσική καριέρα που ονειρεύεται. Όπως είπε στην εκπομπή του Τζίμι Φάλον, είναι ενθουσιασμένη για το νέο της άλμπουμ, που αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό.

«Ξέρεις, έπαθα αυτό το πράγμα στον Covid. Κάθε φορά που δίνεις μια συνέντευξη, ο κόσμος σε ρωτάει αν έχεις μετανιώσει για κάτι. Εγώ απαντώ πως είμαι μόνο στην αρχή των 40 μου, οπότε όχι. Όμως, κατά τη διάρκεια της πανδημίας σκεφτόμουν "τι κάνω τώρα;"», ανέφερε η ηθοποιός.



Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως γράφει τραγούδια από τα 19 της χρόνια, όμως μέχρι σήμερα, δεν έχει μοιραστεί τίποτα με το κοινό της. «Νόμιζα πως αν το κάνω, θα είναι από τα πράγματα που θα μετάνιωνα πολύ. Δεν είχα προσδοκίες, ούτε τώρα έχω. Απλά θέλω να βγάλω τον δίσκο και αυτό θα κάνω. Κι είμαι πολύ περήφανη, ανυπομονώ», σημείωσε.

Τέλος, αποκάλυψε πως ο δίσκος της θα κυκλοφορήσει μέσα στην επόμενη χρονιά, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την ακριβή ημερομηνία.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Maestro: Απόψε το μεγάλο φινάλε

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ ξανά στην Εύβοια - Ταρακουνήθηκαν και περιοχές της Αττικής

Ηράκλειο: Μονοκινητήριο αεροσκάφος κατέπεσε στη θάλασσα - Νεκρός ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης