Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga θα εμφανιστεί τελικά στη φετινή τελετή απονομής

Όσκαρ 2023: Η Lady Gaga θα εμφανιστεί τελικά στη φετινή τελετή απονομής

Η δημοφιλής ποπ σταρ θα ανέβει στη σκηνή του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες για να ερμηνεύσει το τραγούδι της, «Hold My Hand»

oskar-2023__1_
Αν και τα δημοσιεύματα ήθελαν τη Lady Gaga να μη δίνει το παρών στη φετινή τελετή των Όσκαρ, τα πράγματα τελικά άλλαξαν.

Σύμφωνα με την Page Six, η δημοφιλής ποπ σταρ θα ανέβει στη σκηνή του Dolby Theatre στο Λος Άντζελες για να ερμηνεύσει το τραγούδι της, «Hold My Hand».

Ο εκτελεστικός παραγωγός και παρουσιαστής των Όσκαρ, Γκλεν Βάις είχε δηλώσει σε συνέντευξη Τύπου νωρίτερα αυτόν τον μήνα ότι η Lady Gaga δεν θα εμφανιστεί στην τελετή απονομής των βραβείων.



«Προσκαλέσαμε και τους πέντε υποψηφίους. Έχουμε μια σπουδαία σχέση με την Lady Gaga και την ομάδα της. Είναι στα γυρίσματα ταινίας αυτή τη στιγμή. Εδώ, τιμάμε τη βιομηχανία κινηματογράφου και ό,τι χρειάζεται για να δημιουργηθεί μια ταινία ... Θεώρησε ότι δεν μπορεί να προετοιμάσει μια εμφάνιση του διαμετρήματος που έχουμε συνηθίσει να την βλέπουμε και έχει η ίδια συνηθίσει. Έτσι, δεν πρόκειται να εμφανιστεί στην τελετή», είχε δηλώσει.

Η Lady Gaga υποδύεται τη Harley Quinn στην ταινία «Joker: Folie à Deux». Το καστ συμπληρώνουν οι Χοακίν Φίνιξ, Ζάζι Μπετς, Μπρένταν Γκλίσον, Κάθριν Κίνερ και Χάρι Λότεϊ.

Κλείσιμο
Lady Gaga - Hold My Hand (From “Top Gun: Maverick”) [Official Music Video]


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Δίωξη για κακουργήματα και πλημμελήματα στον 17χρονο για την επίθεση στον Βαρουφάκη

Νέα ηχητικά ντοκουμέντα για τη διάλυση στον ΟΣΕ: Έμαθαν την «τράκα» από την Πυροσβεστική, μιλούσαν για αχταρμά, σουβλάκια και... σεξ

Αλλάζει ο καιρός αύριο και στην Αττική - Άνεμοι έως και οκτώ μποφόρ, υποχωρεί ο υδράργυρος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης