Survivor All Star - Βασάλος για Μαρτίκα: «Αδικείται, θα έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι και να γράφει σενάρια για ταινίες»

Survivor All Star - Βασάλος για Μαρτίκα: «Αδικείται, θα έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι και να γράφει σενάρια για ταινίες»

«Είναι φοβερός, μπορεί να κάνει τα πάντα με το μυαλό του» δήλωσε για τον παίκτη της μπλε ομάδας

survivor-all-star__21_
Η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα με την Ελευθερία Ελευθερίου συνεχίζεται στο Survivor All Star, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Στάθη Σχίζα.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας θεωρεί την τραγουδίστρια υπεύθυνη για όσα έγιναν και πιστεύει πως κάτι που είπε η Ελευθερία στον Στάθη για την προσωπική ζωή του παίκτη έξω από το παιχνίδι, τον επηρέασε αρνητικά.

Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στην κόκκινη ομάδα, στο συμβούλιο του νησιού, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Πολλή βρώμα η δουλειά για την κόκκινη ομάδα, κάτι συμβαίνει περίεργο».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqzmpqmyd6vt)


Όταν του ζητήθηκε από τον Γιώργο Λιανό να τοποθετηθεί σχετικά με την κόντρα Μαρτίκα - Ελευθερίου, ο Βασάλος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σπύρος αδικείται, θα έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι και να γράφει σενάρια για ταινίες, είναι φοβερός, μπορεί να κάνει τα πάντα με το μυαλό του είναι φανταστικός, αλήθεια».

«Τώρα από εκεί και πέρα έχει ένα point ο Σπύρος κάπου, το καταλαβαίνω, αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει με την Ελευθερία. Αν έχει μεταφερθεί μια λανθασμένη πληροφορία, τότε είναι φάουλ. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να το κάνει μόνο και μόνο για να διασπάσει μια φιλία», πρόσθεσε στη συνέχεια.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκίνηση για τον Νικήτα και την Καλλιόπη που χάθηκαν στα Τέμπη: Ταξίδευαν για να κάνουν έκπληξη στους γονείς τους


O Αρειος Πάγος δεν δέχτηκε τη «μετάνοια» του δολοφόνου της Φαίης Μπλάχα

Αποχώρησε οικειοθελώς ο Στάθης Σχίζας από το Survivor, στον τάκο η Ελευθερία Ελευθερίου - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης