Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας θεωρεί την τραγουδίστρια υπεύθυνη για όσα έγιναν και πιστεύει πως κάτι που είπε η Ελευθερία στον Στάθη για την προσωπική ζωή του παίκτη έξω από το παιχνίδι, τον επηρέασε αρνητικά.
Σχολιάζοντας τα όσα συνέβησαν στην κόκκινη ομάδα, στο συμβούλιο του νησιού, ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Πολλή βρώμα η δουλειά για την κόκκινη ομάδα, κάτι συμβαίνει περίεργο».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqzmpqmyd6vt)
Όταν του ζητήθηκε από τον Γιώργο Λιανό να τοποθετηθεί σχετικά με την κόντρα Μαρτίκα - Ελευθερίου, ο Βασάλος είπε χαρακτηριστικά: «Ο Σπύρος αδικείται, θα έπρεπε να φύγει από το παιχνίδι και να γράφει σενάρια για ταινίες, είναι φοβερός, μπορεί να κάνει τα πάντα με το μυαλό του είναι φανταστικός, αλήθεια».
«Τώρα από εκεί και πέρα έχει ένα point ο Σπύρος κάπου, το καταλαβαίνω, αλλά δεν ξέρω τι έχει γίνει με την Ελευθερία. Αν έχει μεταφερθεί μια λανθασμένη πληροφορία, τότε είναι φάουλ. Αλλά μου φαίνεται πολύ περίεργο να το κάνει μόνο και μόνο για να διασπάσει μια φιλία», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.