Χάρι - Μέγκαν: Ετοιμάζονται να μηνύσουν το «South Park» μετά το επεισόδιο που τους χλευάζει

Χάρι - Μέγκαν: Ετοιμάζονται να μηνύσουν το «South Park» μετά το επεισόδιο που τους χλευάζει

«Προσβλητική» θεώρησαν την αναφορά στο όνομά τους οι Σάσεξ - Εκπρόσωποι του ζευγαριού εξετάζουν τη σειρά για άλλες «επιθέσεις»

meghan-harry--455
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ετοιμάζονται να στραφούν εναντίον της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων, «South Park».

Η διάσημη σατιρική σειρά που έχει κερδίσει εκατομμύρια θαυμαστές παγκοσμίως, έκανε πρόσφατα μια αναφορά στον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, την οποία οι ίδιοι θεώρησαν προσβλητική.



Συγκεκριμένα, «χλεύασε» τις απαιτήσεις που έχει το ζευγάρι σχετικά με την ιδιωτικότητά του, αφού μετά τη «μεγάλη έξοδο» από το Παλάτι, ο Χάρι και η Μέγκαν φροντίζουν με κάθε τους κίνηση να στρέφουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Το επεισόδιο απεικονίζει τον «πρίγκιπα και την πριγκίπισσα του Καναδά», ένα νεαρό βασιλικό ζευγάρι που ικετεύει το κοινό να μην ασχολείται με την ιδιωτική του ζωή, ενώ ταυτόχρονα τραβά την προσοχή πάνω του.

σαουθπαρκ
Οι Σάσεξ ωστόσο, θεωρούν ότι αυτό δεν ισχύει και ετοιμάζονται να κινηθούν νομικά κατά των δημιουργών της σειράς. Όπως αναφέρει στο Fox News ο Νιλ Σιν, ειδικός σε βασιλικά θέματα, οι εκπρόσωποι του ζευγαριού παρακολουθούν κάθε επεισόδιο της σειράς, αναμένοντας για τυχόν άλλες «επιθέσεις».

«Σύμφωνα με πηγές κοντά στο ζευγάρι, η σειρά αναφέρεται σε πολλά επεισόδια στον Χάρι και τη Μέγκαν, άμεσα ή έμμεσα. Αυτό μπορεί να έχει νομικές προεκτάσεις», δήλωσε ο Νιλ Σιν.

«Η νομική τους ομάδα παρακολουθεί τα επεισόδια για να δει τι δεν πάει καλά και αν αυτό θα μπορούσε να γίνει ακόμα χειρότερο για τους ίδιους», συμπληρώνει, ενώ ξεκαθάρισε πως οι δημιουργοί του South Park δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμής κάποιο νομικό έγγραφο.

Δείτε ένα απόσπασμα από το επεισόδιο:

Κλείσιμο
Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Μαντλίν ΜακΚαν: Η οικογένειά της αποδέχθηκε τεστ DNA της 22χρονης που υποστηρίζει πως είναι εκείνη

Μύκονος: Πώς έγινε ο καβγάς που οδήγησε στην δολοφονία του 34χρονου Αλβανού

Πόλεμος στην Ουκρανία: Αιφνιδιαστικά στο Κίεβο ο Μπάιντεν - Περπατούσε με Ζελένσκι ενώ ηχούσαν σειρήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης