Κέιτ Μίντλετον: «Προσπαθεί να περιορίσει κι άλλο τη Μέγκαν Μαρκλ» λέει ειδικός σε βασιλικά θέματα

Κέιτ Μίντλετον: «Προσπαθεί να περιορίσει κι άλλο τη Μέγκαν Μαρκλ» λέει ειδικός σε βασιλικά θέματα

Την ίδια στιγμή υπάρχει ανησυχία για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα μέσα ενημέρωσης στην Αμερική τη δούκισσα του Κέιμπριτζ

keit_midleton
Η συνεχιζόμενη ρήξη μεταξύ της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ παίρνει κι άλλη τροπή, με τις κατηγορίες ότι η Κέιτ Μίντλετον απομόνωσε περαιτέρω τη δούκισσα του Σάσεξ.

Σύμφωνα με πρώην ειδικό σε βασιλικά θέματα του ITV, η δούκισσα του Κέιμπριτζ προσπαθεί να σπρώξει τη Μέγκαν στο περιθώριο, λόγω της αύξησης της δημοτικότητάς της στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό έχει οδηγήσει σε ανησυχίες όμως, ότι η εκστρατεία των μέσων ενημέρωσης κατά της Κέιτ στις ΗΠΑ, θα μπορούσε να ενισχυθεί κι άλλο.

Η σχέση μεταξύ των δύο βασιλικών ζευγαριών είναι τεταμένη εδώ και αρκετό καιρό, με διάφορες εμφανίσεις και σχόλια στα μέσα ενημέρωσης να επιδεινώνουν την κατάσταση. Η κατάσταση φέρεται να έχει φτάσει πλέον σε σημείο χωρίς επιστροφή, με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ να ζουν πλέον μόνιμα στην Καλιφόρνια και να επιδιώκουν τα δικά τους συμφέροντα.
keitmegan
Πηγές αναφέρουν ότι η δούκισσα του Κέιμπριτζ προσπαθεί να σπρώξει τη Μέγκαν στο περιθώριο

Όπως αναφέρει η Marca, οι κατηγορίες κατά της Κέιτ Μίντλετον είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές, καθώς θεωρείται ευρέως ως πρόσωπο-κλειδί για το μέλλον της μοναρχίας. Με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ να είναι ο επόμενος βασιλιάς, η Κέιτ θα είναι μια εξέχουσα φιγούρα ως σύζυγός του. Η δημοτικότητά της στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι γενικά σταθερή, αλλά όταν τα μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ στρέφονται εναντίον της, θα μπορούσε να είναι ένα δύσκολο σημάδι για τα πράγματα που έρχονται.

Η Κέιτ Μίντλετον κατηγορεί τη Μέγκαν Μαρκλ ότι διχάζει τη βασιλική οικογένεια

Ενώ η Κέιτ Μίντλετον και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Γουίλιαμ, θα εκτιμούν για πάντα τον Χάρι, δεν ισχύει το ίδιο για τη γυναίκα του δούκα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ.
kate_middleton_thema

Δημοσίευμα της Marca τον προηγούμενο μήνα υποστήριζε, πως μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις στα απομνημονεύματα του Χάρι με τίτλο «Spare», η Μίντλετον έχει αποφασίσει να κρατήσει μία απόσταση από το ζευγάρι, θεωρώντας πως η Μαρκλ έχει προκαλέσει τον διχασμό.

Πηγή στο Radaronline επικαλείται τα εξής: «Η Κέιτ δεν αναγνωρίζει καν ότι ο Χάρι έχει γίνει αυτό το άτομο. Πρόδωσε την οικογένειά του και έχασε την εμπιστοσύνη, μιλώντας ανοιχτά. Η απάντηση της βασιλικής οικογένειας στην πισώπλατη μαχαιριά του Χάρι ήταν να μην πει τίποτα - αλλά ξεκάθαρα, σκέφτονται και τη Μίντλετον και είναι με το μέρος της».

Η κόντρα μεταξύ της Μίντλετον και της Μαρκλ δεν είναι τωρινή αλλά κρατάει αρκετά χρόνια. Ο πρώτος τους μεγάλος τσακωμός έγινε για τα ... ρούχα. Στο βιβλίο «Spare», ο πρίγκιπας Χάρι γράφει ότι η κουνιάδα του Κέιτ έστειλε μήνυμα στη Μέγκαν τέσσερις ημέρες πριν από το γάμο τους, λέγοντας: «Το φόρεμα της Σάρλοτ είναι πολύ μεγάλο, πολύ μακρύ, πολύ φαρδύ. Έκλαιγε όταν το δοκίμασε στο σπίτι». Σύμφωνα με το βιβλίο, η Μέγκαν της πρότεινε να δει τον ράφτη ο οποίος την περίμενε στο Kensington Palace από τις 8 το πρωί εκείνης της ημέρας, αλλά η Κέιτ επέμενε ότι «όλα τα φορέματα έπρεπε να ξαναφτιαχτούν».

Η Μέγκαν ανέφερε στην Κέιτ ότι είχε άγχος για τον πατέρα της Τόμας Μαρκλ και τον γάμο, κάτι που η Κέιτ είπε ότι καταλάβαινε, αλλά η έντονη συζήτηση συνεχίστηκε.
harry_and_meghan__2_

«Δεν είμαι σίγουρη τι άλλο να πω. Αν το φόρεμα δεν ταιριάζει, τότε παρακαλώ πήγαινε τη Σάρλοτ να δει τον Ajay. Περιμένει όλη μέρα», έγραψε ο Χάρι ότι είπε η Μέγκαν. «Ωραία», φέρεται να απάντησε η Κέιτ. «Λίγη ώρα αργότερα, έφτασα στο σπίτι και βρήκα τη Μεγκ να κλαίει με λυγμούς στο πάτωμα», γράφει ο Χάρι στο βιβλίο. «Τρομοκρατήθηκα που την είδα τόσο αναστατωμένη, αλλά δεν θεώρησα ότι επρόκειτο για καταστροφή». Ο Χάρι γράφει επίσης ότι η Κέιτ πέρασε την επόμενη μέρα από το σπίτι με λουλούδια και μια κάρτα και ζήτησε συγγνώμη, ωστόσο η αντιπάθεια μεταξύ τους συνέχισε.

Ειδήσεις σήμερα:

Καρύδης - Λέκκας: Σεισμό σαν της Τουρκίας δεν πρόκειται να δούμε ποτέ στην Ελλάδα

Δικογραφία-σοκ: Επί επτά χρόνια ξυλοφόρτωνε το γνωστό μοντέλο ο 40χρονος dj από «αγάπη και ενδιαφέρον»

Άρειος Πάγος: Επιδίκασε αποζημίωση για αποτρίχωση που δεν έγινε ποτέ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης