Πεν Μπάντζλι: Η Μπλέικ Λάιβλι τον έσωσε από τις καταχρήσεις

Πεν Μπάντζλι: Η Μπλέικ Λάιβλι τον έσωσε από τις καταχρήσεις

«Η σχέση μας με κάποιον τρόπο με έσωσε από το να πάω προς τον λάθος δρόμο» δήλωσε ο σταρ της σειράς «You»

penn-badgley
Μπορεί να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τη σχέση τους, όμως μέχρι και σήμερα, ο Πεν Μπάντζλι αναπολεί την εποχή που ήταν ζευγάρι με τη Μπλέικ Λάιβλι.

Όπως δήλωσε ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του «Netflix», «You» σε συνέντευξή του στο Variety, κατά την περίοδο της σχέσης τους, κανείς δεν ενδιαφερόταν στην πραγματικότητα για εκείνον, αλλά μόνο για το γεγονός ότι ήταν ο σύντροφος της ηθοποιού.

«Πέρα από τη σχέση μας, δεν νομίζω πως κανείς ενδιαφερόταν για εμένα δημόσια. Εκτός από τις ευχάριστες στιγμές που είχαμε, πέρασα και μια πολύ σκοτεινή περίοδο. Η Μπλέικ με έσωσε», δήλωσε ο ηθοποιός.

Εξήγησε μάλιστα, πως ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τις καταχρήσεις, όμως υπήρξε ένα διάστημα που παραλίγο να «πέσει» στο αλκοόλ. «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τις ουσίες. Η Μπλέικ δεν έπινε και νομίζω πως η σχέση μας με κάποιον τρόπο με έσωσε από το να πάω προς αυτόν τον δρόμο», είπε.

«Όπως όλοι, που έχουν εμπειρίες κάποιου βαθμού διασημότητας και πλούτου, έμαθα πως όχι μόνο δεν βελτιώνουν τη ζωή σου ή την κάνουν πιο εύκολη, αλλά μπορούν να περιπλέξουν τα πράγματα και να σε κάνουν δυστυχισμένο», συμπλήρωσε.

Τέλος, εξήγησε πως δεν έφτασε ποτέ σε σημείο αυτοκαταστροφής, όμως είναι καλό να μοιράζεται την ιστορία του ακόμα και μετά από τόσα χρόνια, για να γνωρίζει ο κόσμος πως ακόμα και οι διασημότητες είναι ευάλωτες.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Τα νέα προϊόντα στο «καλάθι του νοικοκυριού» - Τι αλλάζει στα ταμπελάκια με τις τιμές

Σεισμός στην Τουρκία: Πατέρας και κόρη σώθηκαν μετά από 5 μέρες - Έπαιζαν «πέτρα, ψαλίδι, χαρτί»

Λίβανος: Καταθέτες έσπασαν και πυρπόλησαν τράπεζες στη Βηρυτό – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης