Μάρκελλος Νύκτας για Μαρία Μπακοδήμου: Μου πήρε συνέντευξη πριν τα Χριστούγεννα και δεν προβλήθηκε ακόμα

Μάρκελλος Νύκτας για Μαρία Μπακοδήμου: Μου πήρε συνέντευξη πριν τα Χριστούγεννα και δεν προβλήθηκε ακόμα

«Έστειλα μήνυμα στη Μαρία Μπακοδήμου, γιατί αν την έπαιρνα τηλέφωνο θα μου το έκλεινε» δήλωσε

markellos-niktas
Ο Μάρκελλος Νύκτας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στη Μαρία Μπακοδήμου, ενώ εξέφρασε ανοιχτά το παράπονο που έχει από εκείνη.

Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε πως μέχρι σήμερα δεν έχει προβληθεί ακόμα η συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Γεια σου».

«Μα είναι ευχάριστο να έρχονται μέσα στο σπίτι σου, να σου χτυπάνε τα κουδούνια, να μπαίνουν μέσα δύο άνθρωποι για να μην πω τρεις, να σου κάνουν μια συνέντευξη και μετά να ρωτάς αν θα παίξει ή δεν θα παίξει; Ήταν πριν από τα Χριστούγεννα αυτό και θεώρησα ότι ήταν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο», είπε χαρακτηριστικά.

«Από τα πράγματα που έχω εδώ, τα οποία είναι συλλεκτικά, έβγαλα ένα αντικείμενο για να το δώσω δώρο. Μία μάσκα από δαντέλα. Ήθελα να της το χαρίσω, για να της το πάνε, επειδή διάλεξαν να είμαι στην εκπομπή», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cqd4hjg92u5d)

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, εξήγησε πως η εκπομπή ανέβαλλε συνεχώς την προβολή της συνέντευξης. «Πέρναγε ο καιρός και μου είπαν ότι δεν θα παίξει τα Χριστούγεννα, αλλά πιο μετά. Μετά τα Χριστούγεννα πάλι μου είπαν "πιο μετά", αλλά εγώ επέμενα. Ήθελα να μάθω αν πρόκειται να το παίξουν ή όχι. Κι αν δεν το έπαιζαν, θα ήθελα μια δικαιολογία που θα μπορούν να βρουν, μια χαριτωμένη», δήλωσε ο σχεδιαστής.

Τέλος, ανέφερε πως έστειλε μήνυμα στη Μαρία Μπακοδήμου. «Έστειλα μήνυμα στη Μαρία Μπακοδήμου, γιατί αν την έπαιρνα τηλέφωνο θα μου το έκλεινε. Μηνυματάκι και τα πήρε όλα αυτά. Είπα ότι ήρθε από την εκπομπή, ότι ρώτησα πότε θα προβληθεί, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν αν μου απαντήσουν και θα ήθελα μια απάντηση, γιατί πέρασε ένα δίμηνο», εξήγησε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Και δεύτερη ομάδα ΕΜΑΚ στην Τουρκία - Έλληνες έβγαλαν ζωντανό 15χρονο από τα συντρίμμια

Φώτης Κρικζώνης: O θρυλικός μπάρμαν και το «αμίλητο νερό» που ενθουσίασε την Τζάκι Κένεντι

Ανατριχιαστικό βίντεο: Σκύλος αλυχτούσε λίγο πριν τα 7,8R για να προειδοποιήσει τους ανθρώπους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης