Δημήτρης Φιντιρίκος και Κατερίνα Δαλάκα απαθανατίστηκαν σε τρυφερά στιγμιότυπα - Δείτε φωτογραφίες

Δημήτρης Φιντιρίκος και Κατερίνα Δαλάκα απαθανατίστηκαν σε τρυφερά στιγμιότυπα - Δείτε φωτογραφίες

Το ζευγάρι απόλαυσε το βράδυ σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, ενώ δεν δίστασαν να ανταλλάξουν και ένα γλυκό φιλί 

dALAKA-FEIDIRIKOS__1_
Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, μετά από πολλούς χωρισμούς και άλλες τόσες επανασυνδέσεις, είναι και πάλι μαζί.

Το ζευγάρι έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης με τη σχέση του, καθώς έχει περάσει από «σαράντα κύματα», όμως όπως όλα δείχνουν οι δυο τους είναι ξανά μαζί και ερωτευμένοι.

Το ζευγάρι απαθανατίστηκε να απολαμβάνει το βράδυ του σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου τραγουδάει ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά στιγμιότυπα. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την αθλήτρια και τον επιχειρηματία να μοιράζονται ένα γλυκό φιλί, ενώ οι εικόνες μαρτυρούν πως ο έρωτάς τους έχει αναζωπυρωθεί για τα καλά.

Για την εμφάνισή της η αθλήτρια και πρώην νικήτρια του Survivor επέλεξε ένα μαύρο μίντι φόρεμα σε εφαρμοστή γραμμή. Το συνδύασε με σακάκι και ένα μεταξωτό μαντίλι σε σκούρους τόνους που τύλιξε γύρω από τον λαιμό της.

Δείτε τις φωτογραφίες: 
Κλείσιμο
DIMITRIS_FINTIRIKOS_KATERINA_DALAKA2__4_
DIMITRIS_FINTIRIKOS_KATERINA_DALAKA2
DIMITRIS_FINTIRIKOS_KATERINA_DALAKA2__2_
DIMITRIS_FINTIRIKOS_KATERINA_DALAKA2__3_
Dalaka889
Η Κατερίνα Δαλάκα εμφανίζεται στο τρέιλερ του ΣΚΑΪ για το All Star Survivor. Η αθλήτρια ήταν άλλωστε η μεγάλη νικήτρια του ριάλιτι επιβίωσης το 2019.

Η επανασύνδεση και η απόδραση στην Αίγινα 

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος και η Κατερίνα Δαλάκα, πριν από λίγο καιρό, γιόρτασαν παρέα τα 30α γενέθλια της αθλήτριας, με μία απόδραση στην Αίγινα, με το πολυτελές σκάφος του επιχειρηματία. Τα στιγμιότυπα που έκαναν την εμφάνισή τους στο Instagram διαδέχτηκαν το ένα το άλλο και επιβεβαίωσαν την επανασύνδεση του ζευγαριού.
φιντι
φιντι2
O δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος βρισκόταν επίσης στην παρέα τους, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μία φωτογραφία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την Κατερίνα Δαλάκα να είναι ξαπλωμένοι δίπλα-δίπλα στο σκάφος. Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους μαρτυρούν την ευτυχία τους.

300106458_740301160386986_6883946367431129952_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης