Το ζευγάρι έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα media με τη σχέση του, καθώς έχει περάσει από «σαράντα κύματα». Όπως όλα δείχνουν όμως, ο έρωτάς τους δεν έχει σβήσει και το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.
Μάλιστα, γιόρτασαν παρέα τα 30α γενέθλια της αθλήτριας, με μία απόδραση στην Αίγινα, με το πολυτελές σκάφος του επιχειρηματία. Τα στιγμιότυπα που έκαναν την εμφάνισή τους στο Instagram διαδέχτηκαν το ένα το άλλο και επιβεβαίωσαν την επανασύνδεση του ζευγαριού.
O δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης, ο οποίος βρισκόταν επίσης στην παρέα τους, ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μία φωτογραφία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και την Κατερίνα Δαλάκα να είναι ξαπλωμένοι δίπλα-δίπλα στο σκάφος. Τα χαμόγελα στα πρόσωπά τους μαρτυρούν την ευτυχία τους.
Τα Ελληνικά Κολλέγια αποτελούν μια σύγχρονη εκπαιδευτική επιλογή για νέους που θέλουν να χτίσουν το επαγγελματικό τους μέλλον, παραμένοντας στον τόπο τους.
Η εταιρεία αναλαμβάνει Ονομαστικός Χορηγός της διοργάνωσης, επενδύοντας στην αναβάθμιση της εμπειρίας γύρω από το Κύπελλο και στη δημιουργία νέων δράσεων και περιεχομένου για τους φιλάθλους