Έλον Μασκ στους δημοσιογράφους: «Συγγνώμη παιδιά, τέλος τα αυτόγραφα»

Έλον Μασκ στους δημοσιογράφους: «Συγγνώμη παιδιά, τέλος τα αυτόγραφα»

Ενώ όταν ένας ρεπόρτερ τον ρώτησε «εννοείται για πάντα;» ο μεγιστάνας απάντησε «ναι, για πάντα»  - Δείτε το βίντεο 

Elon_Musk
Ο Έλον Μασκ ξεκαθάρισε ότι δεν θα ξαναδώσει... αυτόγραφα. Συναντώντας τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους, έξω από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ουάσινγκτον, «γείωσε» την προσπάθειά τους να του αποσπάσουν μια δήλωση.
Την ώρα που ο ιδιοκτήτης του Twitter, έβγαινε από το αεροδρόμιο, πλήθος ρεπόρτερ έσπευσαν προς το μέρος του και εκείνος παρά τις παρακλήσεις τους, με κάποιους από αυτούς να του λένε «μα κύριε, είναι Χριστούγεννα», ο Έλον Μασκ τους απάντησε «συγγνώμη παιδιά, τέλος τα αυτόγραφα», ενώ όταν τον ρώτησε κάποιος «εννοείται για πάντα;» ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου απάντησε «ναι, για πάντα».

Η στιγμή απαθανατίστηκε από δημοσιογράφο του ΤΜΖ και αποκάλυψε την αλλόκοτη στάση του Μασκ.

Δείτε το βίντεο


Κλείσιμο
Στα τελευταία νέα της «δράσης» του Έλον Μασκ συμπεριλαμβάνεται και το γεγονός πως το  Twitter ανέστειλε τον λογαριασμό του Κάνιε Γουέστ, μόλις δύο μήνες αφού ο λογαριασμός του ράπερ είχε αποκατασταθεί, καθώς μηνύματά του παραβίασαν τους κανόνες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης, μετά την ανάρτηση της εικόνας ενός αγκυλωτού σταυρού που μπλέκεται με ένα άστρο του Δαυίδ.

Τον Οκτώβριο, ο ιδιοκτήτης του Twitter  Έλον Μασκ, ο οποίος δηλώνει αναφανδόν υπέρ της ελευθερίας του λόγου, είχε καλωσορίσει την επιστροφή του ράπερ στην πλατφόρμα.

Στο τελευταίο μήνυμά του στο Twitter, ο Μασκ έγραψε: «Έκανα ό,τι μπορούσα. Παρόλα αυτά, παραβίασε και πάλι τον κανόνα μας εναντίον της υποκίνησης βίας. Ο λογαριασμός θα ανασταλεί», ως απάντηση στην εικόνα που αναρτήθηκε από τον ράπερ, ο οποίος μπαίνει διαρκώς στο «μάτι του Κυκλώνα», ιδιαίτερα  μετά τα πρόσφατα αντισημιτικά σχόλιά του και την εκδήλωση του θαυμασμού του για τον Χίτλερ.

Ειδήσεις σήμερα

Η μετατροπή του λέβητα σε γεωθερμικό αιτία της φονικής έκρηξης στο σχολείο στις Σέρρες

Άγρια επεισόδια από Ρομά στη Θεσσαλονίκη για τον 16χρονο - Δείτε βίντεο

Τραγωδία στη Γερμανία: Πέθανε 14χρονη μετά την επίθεση με μαχαίρι στο Δημοτικό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης