Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος μαθαίνει πως η Αμαλία είναι έγκυος

Παράδεισος των κυριών: Ο Ντίνος μαθαίνει πως η Αμαλία είναι έγκυος

Νέο επεισόδιο απόψε στις 20:00 στον Alpha - Δείτε το τρέιλερ

O_paradeisos_twn_Kyriwn__1_
Νέο επεισόδιο έρχεται σήμερα στις 20:00 στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha και ο Ντίνος μαθαίνει πως η Αμαλία είναι έγκυος, ενώ η Γεωργία, για άλλη μια φορά, πληγώνεται από τον Άγη.

Δείτε το τρέιλερ 
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Επεισόδιο 40 | Sneak Preview

Διαβάστε την περίληψη του σημερινού επεισοδίου
Η συνάντηση του Άγη και της Πιπίτσας έχει απρόοπτη εξέλιξη που θα επηρεάσει πολύ τη Γεωργία και θα ταράξει τα νερά της οικογένειας του Μάρκου. Ο Ντίνος και η Αμαλία πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ενώ η Μιράντα δίνει απάντηση στο δίλημμα που την απασχολούσε σχετικά με το αν πρέπει να ζητήσει απ’ τους γονείς της να καταθέσουν εναντίον του Θανάση. Ένα συνταρακτικό νέο έρχεται να ανατρέψει τη ζωή της Αμαλίας και όχι μόνο, την ώρα που η Ματούλα λαμβάνει μια σημαντική απόφαση που θα φέρει αλλαγές στο δικαστικό ζήτημα του Θανάση.
Κλείσιμο
Ο Παράδεισος Των Κυριών | Πέμπτη 20:00

Υπόθεση
Βρισκόμαστε στην Αθήνα του 1963. Ένα πολυκατάστημα, «Ο παράδεισος των κυριών», γεμάτο λάμψη και πολυτέλεια, ετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του στο γυναικείο κοινό, και τα εγκαίνια αναμένονται φαντασμαγορικά. Εδώ όλες οι κυρίες της υψηλής κοινωνίας θα κάνουν τη βόλτα τους για τα ψώνια τους, για να πουν τα νέα τους και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά και τα κουτσομπολιά της ημέρας. Λαμπεροί καλεσμένοι θα τιμήσουν με την παρουσία τους τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες, στα εγκαίνια του πολυτελούς… ονείρου τους. Ένα τραγικό συμβάν, όμως, θα αλλάξει την πορεία των γεγονότων. Ένας αναπάντεχος θάνατος θα ανακόψει απότομα τα σχέδια όλων και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος. Θα καταφέρουν οι ιδιοκτήτες να κρατήσουν την επιχείρηση και το όραμά τους ζωντανό.
Ευαγγελια_Συριοπουλου__5_
Παίζουν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης. Στον ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.
Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα και ομάδα σεναριογράφων
Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γιάννης Βασιλειάδης με τη συνεργασία του Σταμάτη Πατρώνη.
Παραγωγή: JK PRODUCTIONS- ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Ειδήσεις σήμερα: 

Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα στη Μεσογείων

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 19χρονη για το τροχαίο με την παράσυρση της 21χρονης

Βαφειάς και Ευμορφίδης σε τηλεοπτικό ριάλιτι που βάζει startups στο μικροσκόπιο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης