Τραγική εξέλιξη είχε το τροχαίο με παράσυρση πεζού από δύο αυτοκίνητα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη καθώς όπως έγινε γνωστό ο άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός στο οποίο μεταφέρθηκε.
Παράλληλα στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο έχει μεταφερθεί τραυματίας ο ένας από τους δύο οδηγούς των αυτοκινήτων, ο οποίος επέβαινε σε όχημα του στρατού.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 5:40 το πρωί όταν ο πεζός άνδρας ηλικίας 28 ετών φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει τη Μεσογείων, στο ρεύμα ανόδου, στο υπόγειο τμήμα της, κάτω από την γέφυρα Κατεχάκη.
Διερχόμενο όχημα, όμως, τον παρέσυρε, τον πέταξε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και δευτερόλεπτα αργότερα τον χτύπησε δεύτερο διερχόμενο αυτοκίνητο.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cok91c1ul1ih)
Μάρτυρες ανέφεραν στην ΕΡΤ ότι άκουσαν δύο ήχους προφανώς από την διπλή παράσυρση του άτυχου άνδρα.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.