Στην Αθήνα βρίσκεται η νικήτρια της Eurovision του 2004, Ρουσλάνα, για να δώσει την Παρασκευή φιλανθρωπική συναυλίαυπέρ της πατρίδας της, Ουκρανίας.
Η 49χρονη θα συμμετέχει με άλλους Έλληνες τραγουδιστές και σχεδιαστές μόδας στο φιλανθρωπικό Music & Fashion Show, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου, με σκοπό να βοηθήσουν στην κάλυψη των αναγκών που έχουν δημιουργηθεί στις παθούσες οικογένειες από τον πόλεμο της Ουκρανίας.
Η Ρουσλάνα έγινε ευρύτερα γνωστή όταν κατέκτησε την πρώτη θέση στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2004, με το τραγούδι «Wild Dances».
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή