Ελένη Βαΐτσου: Το Μπρούσκο και η γνωριμία με τον Ανδρέα Γεωργίου

Ελένη Βαΐτσου: Το Μπρούσκο και η γνωριμία με τον Ανδρέα Γεωργίου

«Μετά από 4,5 χρόνια άψογης συνεργασίας παραμένουμε φίλοι και βρισκόμαστε όποτε μπορούμε» ανέφερε για τη σχέση που διατηρεί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη

Eleni_Vaitsou
Η Ελένη Βαϊτσου παραχώρησε μία συνέντευξη, στην οποία μίλησε για την τεράστια επιτυχία της δραματικής σειράς «Μπρούσκο», που πρωταγωνίστησε κατά το παρελθόν. Μιλώντας στην εφημερίδα «On Time» σχολίασε και τα δημοσιεύματα που την ήθελαν τότε, να είναι σε σχέση με τον συμπρωταγωνιστή της, Ανδρέα Γεωργίου.

«Η συμμετοχή μου στο Μπρούσκο ήταν, εκτός από την πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά, κι αυτή που με έκανε να αντιληφθώ ότι ήθελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν σαν χόμπι. Ήμουν πολύ τυχερή που αυτό έγινε μέσα από μία τόσο επιτυχημένη σειρά. Δεν ήταν μόνο η αναγνωρισιμότητα που κέρδισα, αλλά πρωτίστως η εμπειρία που αποκόμισα μέσα στα τέσσερα χρόνια απαιτητικής καθημερινής δουλειάς. Ο Αντρέας με επέλεξε μέσω casting tape που είχα κάνει για τελείς άλλο λόγο. Ήταν μεγάλη έκπληξη όταν έλαβα τηλεφώνημά του για να μου προτείνει να παίξω στη δουλειά» ανέφερε για τη γνωριμία της με τον Ανδρέα Γεωργίου και την τεράστια επιτυχία που γνώρισε ως «Μελίνα».


Στη συνέχεια της συνέντευξής της, η Ελένη Βαΐτσου αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα, που εκείνη την περίοδο την ήθελαν σε ερωτική σχέση με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη. Μάλιστα με τις δηλώσεις της αναφέρθηκε και στις φήμες που κυκλοφορούσαν και ήθελαν το αγαπημένο τηλεοπτικό δίδυμο να έχει τσακωθεί, μετά το τέλος της δημοφιλούς σειράς «Μπρούσκο». 

«Ήταν μεγάλο σοκ για εμένα στην αρχή που βγήκαν δημοσιεύματα που μας ήθελαν ζευγάρι. Καλά καλά δεν είχε ξεκινήσει να προβάλλεται η σειρά. Πολύ γρήγορα ευτυχώς αντιλήφθηκα και τον τρόπο που λειτουργεί ο "κίτρινος Τύπος" και δεν ασχολήθηκα με τις όποιες φήμες κυκλοφόρησαν από εκεί και πέρα. Δεν μπήκα ποτέ στη διαδικασία να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω κάτι που πιστεύω πως έτσι κι αλλιώς δεν αφορά κανέναν. Εννοείται πως μετά από 4,5 χρόνια άψογης συνεργασίας παραμένουμε φίλοι και βρισκόμαστε όποτε μπορούμε και μιλάμε για τα πάντα. Είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούμε ξανά στο μέλλον, είναι κάτι που θέλουμε κι οι δύο» σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Κλείσιμο



Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία EVA: Συναγερμός για τις καταιγίδες που έρχονται - Πού και πότε θα χτυπήσουν

Γιάννης Αντετοκούνμπο, NBA: Με triple double «υπέγραψε» το ιστορικό (8/8) ξεκίνημα των Μπακς

Ο Κάρολος και ο Γουίλιαμ έβριζαν τον Τραμπ για τα tweets που έκανε εναντίον της Κέιτ Μίντλετον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης