Γιάννης Αντετοκούνμπο, NBA: Με triple double «υπέγραψε» το ιστορικό (8/8) ξεκίνημα των Μπακς

Γιάννης Αντετοκούνμπο, NBA: Με triple double «υπέγραψε» το ιστορικό (8/8) ξεκίνημα των Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς υπέταξαν εκτός έδρας τη Μινεσότα με 115-102

giannis-antetokounmpo
Δεν έχει βρεθεί η ομάδα που θα λυγίσει τους Μπακς και θα είναι δύσκολο να βρεθεί στο ξεκίνημα της σεζόν. Τα ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο χάρισαν άλλη μια παράσταση στο κοινό του ΝΒΑ και τους φιλάθλους τους, αφού υπέταξαν τη Μινεσότα εκτός έδρας με 115-102. Με αυτόν τον τρόπο το κοντέρ έγραψε 8 νίκες σε 8 αναμετρήσεις και συνεχίζει απτόητο. Δεν υπάρχει... αντίδοτο στην αρχή της σεζόν για το Μιλγουόκι και τον σταρ του, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co43mghp9xa1)


Με το 8/8 στο ξεκίνημα τους, οι Μπακς ζουν πλέον το κορυφαίο ξεκίνημα της ιστορίας τους σε regular season του ΝΒΑ. Δεν αστειεύονται τα... ελάφια.

Μάλιστα κατά τη διάρκεια του ματς, ο Greek Freak ξεπέρασε τον Μπόμπ Ντάντριτζ και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της λίστας του Μιλγουόκι με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα στην ιστορία της ομάδας.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co43a5twa9y9)


Ο Έλληνας σταρ έκανε το 111-99, τρία λεπτά πριν το τέλος. Οι λύκοι δεν είχαν τις λύσεις και ήταν άστοχοι στη συνέχεια, αποτυγχάνοντας να ρίξουν τη διαφορά και να πάνε για τη μεγάλη ανατροπή. Ο rookie Μπότσαμπ με τέσσερις σερί πόντους έκανε το 115-99 στα 50 δευτερόλεπτα και το ματς δεν υπήρχε πιθανότητα να γυρίσει.

Από την πλευρά των νικητών ο Γιάννης ήταν κορυφαίος σε άλλη μια περίπτωση με 26 πόντους, 13 ριμπάουντ και 11 ασίστ, ο Χόλιντεϊ άξιος συμπαραστάτης ξανά με 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και έξι ασίστ, ενώ καλό ματς έκανε ο Πόρτις με 18 και 8 ριμπάουντ.

Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-co42oa7p8n0h)


Στον αντίποδα για τους λύκους, ο Έντουαρντς είχε 24 πόντους, 3 ριμπάουντ, ενώ ο Τάουνς πρόσθεσε 22 πόντους, 11 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Ο Νόουελ είχε 13 πόντους. Οι Μπακς βρήκαν αρκετές λύσεις πίσω απο τη γραμμή του τριπόντου και τελείωσαν την αναμέτρηση με 17/38.

Στο 4-5 έπεσε το ρεκόρ των Τίμπεργουλβς, ενώ οι Μπακς με το όγδοο ροζ φύλλο αγώνα για φέτος, έφτασαν τις δύο εκτός έδρας νίκες. Η ομάδα του Μάικ Μπουντενχόλζερ συνεχίζει να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη λίγκα και δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Αν κάποιος θέλει να υποτάξει τους Μπακς, θα πρέπει να... φτύσει αίμα και να κάνει ματσάρα.. Απίθανο ξεκίνημα για το Μιλγουόκι που παίρνει ένα-ένα τα... σκαλπ των αντιπάλων του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βιασμός 12χρονης: Προπονητής ποδοσφαίρου ο τρίτος συλληφθείς - Το προφίλ του 55χρονου

Καιρός-Κακοκαιρία «EVA»: Περιορίστε τις μετακινήσεις - Ισχυρή σύσταση από την Πυροσβεστική

Έλον Μασκ: «Σφαγή» στο Twitter - Χιλιάδες απολύσεις μέσω e-mail
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης