Η Ελένη Βαΐτσου μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σειρά που πρωταγωνιστεί

Η Ελένη Βαΐτσου μίλησε για την προσωπική της ζωή και τη σειρά που πρωταγωνιστεί

Δείτε τη συνέντευξη που έδωσε η γνωστή ηθοποιός

ELENI-VAITSOU021_cleanup
Η Ελένη Βαΐτσου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και μίλησε μεταξύ άλλων, για το ξεκίνημά της στην υποκριτική, τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Η δική μας Οικογένεια», το θέατρο, για την προσωπική της ζωή, αλλά και το  #ΜeToo. 

Αρχικά, η ηθοποιός αναφέρθηκε στην περιοδεία που είχε πάει λίγο μετά την καραντίνα, με τον Δημήτρη Μακαλιά.

«Για μένα ήταν δώρο εκείνη η περίοδος. Η δουλειά, η παράσταση, τα παιδιά. Ήταν αμέσως μετά την καραντίνα, είχα έναν χρόνο να βγω από το σπίτι και να εργαστώ. Ήταν καταπληκτικά», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε στη συνέχεια, η καραντίνα ήταν για εκείνη μια περίοδος ξεκούρασης και τήρησε απόλυτα την οδηγία «μένουμε σπίτι». «Έμεινα μέσα. Μόνο για περπάτημα πήγαινα. Βούλιαξα στον καναπέ. Μου άρεσε πάρα πολύ, το ευχαριστήθηκα. Προς το τέλος, προς το καλοκαίρι ήταν δύσκολα. Αλλά επειδή έτυχε να πάθω κι έναν τραυματισμό, δηλαδή όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε από το σπίτι εγώ τραυματίστηκα, έμεινα άλλους δύο μήνες στο σπίτι, γιατί δεν μπορούσα να περπατήσω. Ήταν δύσκολο», εξήγησε.
858578678
Η Ελένη Βαΐτσου ρωτήθηκε επίσης, για τα παιδικά της χρόνια, τις σπουδές της στα οικονομικά, αλλά και το αν ήταν ποτέ ο τύπος του κοριτσιού που μεγάλωσε με «γαλλικά και πιάνο». «Όχι. Πιάνο όχι. Δεν είχαμε στο χωριό για να πάω να μάθω», είπε για το χωριό της που ονομάζεται Κάτω Τιθοραία.

«Εκεί μεγάλωσα μέχρι τα 17 μου, μετά πέρασα στο πανεπιστήμιο και ήρθα στην Αθήνα. Είναι μικρό χωριό. Θεωρείται δήμος, αλλά είναι χωριό. Φεύγαμε με τα παιδιά τη μέρα με τα ποδήλατα και γυρνούσαμε τη νύχτα. Έπαθα σοκ, όταν ήρθα στην Αθήνα, αλλά με την καλή έννοια. Τρελάθηκα. Ήθελα πάρα πολύ να έρθω Αθήνα», τόνισε.

Για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της υποκριτικής δήλωσε: «Μέσω ενός φίλου μου προέκυψε η δραματική σχολή. Ήμασταν μαζί στο πανεπιστήμιο και εκείνος ήταν ήδη σε μια θεατρική ομάδα. Με κάλεσε, πήγα τους είδα και μου άρεσε πάρα πολύ. Η μόνη μου επαφή με το θέατρο ήταν στο σχολείο. Δεν ξέρω αν είχε μπει το μικρόβιο, αλλά είχα περάσει ωραία. Στο σχολείο το έβλεπα σαν διασκέδαση, για να βλέπω τους συμμαθητές μου εκτός των ωρών μαθημάτων».

Αν και ξεκίνησε από την πρώτη κιόλας στιγμή που ήρθε στην Αθήνα, να παίζει ερασιτεχνικά με μία θεατρική ομάδα, άργησε να πάει σε δραματική σχολή. «Άργησε πολύ η δραματική σχολή. Πήγα σε μια θεατρική ομάδα στην αρχή, που ήταν και οι φίλοι μου εκεί. Αρχίσαμε να ανεβάζουμε παραστάσεις ερασιτεχνικά, έρχονταν φίλοι και συγγενείς και μας έβλεπαν, μας χειροκροτούσαν και κάποια στιγμή, αφού είχα πάρει το πτυχίο μου στα οικονομικά, μου είπε ο καλός μου φίλος, Χανιωτάκης "ρε συ, είσαι καλή, γιατί δεν ασχολείσαι λίγο παραπάνω;". Και πήγα σε σχολή, αλλά όχι για να γίνω ηθοποιός, αλλά για να πάρω περισσότερα πράγματα, γιατί μου άρεσε και το ήθελα σαν χόμπι», είπε.
654654654
Όσο για το Μπρούσκο, όπου πρωταγωνίστησε και το πώς προέκυψε ο ρόλος της, δήλωσε: «Με είδαν σε ένα βίντεο για κάστινγκ, που είχα κάνει στη σχολή κι έτσι με κάλεσαν».

«Με πήγε μόνο του προς τα 'κει. Μετά το Μπρούσκο δεν σταμάτησα να δουλεύω. Μόνο στην καραντίνα. Δούλευα συνεχώς στο θέατρο, έκανα κάποιες τηλεοπτικές δουλειές και συνεχίζω. Βιοπορίζομαι από αυτό. Είναι μεγάλη ευτυχία».

Αναφορικά με τις σπουδές της στα οικονομικά, δήλωσε πως δεν είναι στα σχέδιά της να ασχοληθεί με αυτόν τον τομέα. «Δεν ξέρω αν θα ασχολούμουν ποτέ με αυτό, γιατί δεν το έκανα και ποτέ. Δεν πρόλαβα. Νομίζω ότι θέλω να είμαι μόνο σε αυτόν τον χώρο. Δεν με βοήθησε να διαχειρίζομαι τα οικονομικά μου, από μόνη μου ήμουν πάντα της οικονομίας. Αλλά, ήταν πολύ θεωρητική η σχολή μου, δεν με έμαθε να εκτιμώ τις αμοιβές μου. Εκεί χρειάζονται άλλα πράγματα. Πρέπει να διεκδικείς, να έχεις θράσος κι αυτά δεν τα 'χω πολύ», αναφέρει.

Στην ερώτηση για το αν έχει χάσει ποτέ χρήματα από δουλειά κι αν αυτό την έκανε να σκεφτεί να εγκαταλείψει την υποκριτική, απάντησε: «Ναι, έχω χάσει χρήματα από δουλειά. Ήμουν στο περίμενε. Δεν έχω κινηθεί νομικά. Είναι πολύ άσχημο όμως, να μη σε σεβαστεί ο άλλος. Ακόμα κι ένα ευρώ να είναι, θα με θυμώσει, αν δω ότι ο άλλος δεν μου το δίνει και δεν με σέβεται, ενώ το έχω δουλέψει. Αλλά δεν έχω πει ακόμα πως θα φύγω από αυτόν τον χώρο για αυτόν τον λόγο».
0988908908
Μιλώντας για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου και σχολιάζοντας, αν γνώριζε όλα αυτά τα οποία είδαν το φως της δημοσιότητας: «Δεν έχω βιώσει άσχημη συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα όταν άκουσα όλα στον χώρο. Δεν ήταν ευρέως γνωστά και δεν είχα συνεργαστεί με αυτούς τους ανθρώπους που κατηροφορήθηκαν».

Η Ελένη Βαΐτσου στη συνέχεια της συνέντευξής της αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και μίλησε για τις ιδιοτροπίες της: «Έχω κάποιες ιδιοτροπίες, μικρές, όχι κάτι υπερβολικό. Υπάρχουν πράγματα που με ενοχλούν. Είναι στιγμές που θέλω την ησυχία μου και δεν θέλω να με ενοχλεί κανένας. Δεν είμαι άνθρωπος της αγκαλιάς και των φιλιών και της διαχυτικότητας, οπότε κρατάω κάποιες αποστάσεις. Δεν έχω όμως τίποτα ακραίο. Θέλω τον χώρο μου. Μου αρέσει πολύ η μοναχικότητα και την απολαμβάνω στο έπακρο».

Για τις ερωτήσεις που γίνονται κατά καιρούς από τους δημοσιογράφους και αφορούν στα προσωπικά της και στις ερωτικές σχέσεις της, η ηθοποιός σημείωσε: «Δεν μου αρέσει όταν συμβαίνει. Δεν θα ασχοληθώ όμως και δε θα απαντήσω. Αν μου κάνουν μία ερώτηση που δεν μου αρέσει, απλά δεν απαντώ».

Επιπλέον η ίδια σχολίασε τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν κατά καιρούς από τους παπαράτσι: «Δεν συμβαίνει συχνά, να βλέπω φωτογραφίες με σύντροφό μου στη δημοσιότητα. Αν τύχει, δεν θα εκνευριστώ πολύ, θα με πειράξει, αλλά δεν θα ασχοληθώ κιόλας. Δεν διαφυλάσσω την προσωπική μου ζωή, δεν είμαι και η Τζένιφερ Λοπεζ να με κυνηγάνε οι παπαράτσι».
Η_ΔΙΚΗ_ΜΑΣ_ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ__1_
Με αφορμή τον τίτλο της σειράς που πρωταγωνιστεί, «Η δική μας Οικογένεια», η ηθοποιός ρωτήθηκε αν θέλει να δημιουργήσει τη δική της: «Δεν είναι στα σχέδια μου καθόλου. Είναι κάτι που δεν το σκέφτομαι, δεν με απασχολεί και όπως μου τα φέρει ζωή, δεν ξέρω».

Κλείσιμο
Σε ερώτηση για το αν έχει δουλέψει ξανά με τον Βασίλη Θωμόπουλο η ηθοποιός απάντησε: «Είχα δουλέψει πριν από κάποια χρόνια στην "Ελεύθερη Σχέση", αλλά για πολύ λιγότερο. Νιώθω πολύ τυχερή είναι εκπληκτική συγκυρία που δουλεύω με τον Βασίλη ξανά γιατί δεν το είχα χαρεί παλιά,γιατί είχα κάνει γκεστ, ήμουν για πολύ λίγο διάστημα οπότε δεν τον είχα ζήσει πολύ. Τώρα πλέον είναι μεγάλος ρόλος, οπότε είμαι κάθε μέρα στα γυρίσματα. Έχω σχεδόν με όλους γύρισμα καθημερινά και περνάμε πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι θα περάσουμε κι ακόμα καλύτερα, γιατί προς το παρόν οι σκηνές μας είναι πολύ συγκεκριμένες, υπάρχει μία απόσταση. Όταν θα αρχίσει να σοβαρεύει το πράγμα, εκεί θα γίνει χαμούλης πιστεύω».

Τέλος, η Ελένη Βαΐτσου μίλησε και για το θέατρο και αν θα εμφανιστεί σε κάποια παράσταση: «Για το θέατρο δεν υπήρχε κάποια πρόταση που να με ενδιαφέρει πραγματικά να ασχοληθώ, γιατί όταν δουλεύεις όλη μέρα πρέπει να είναι κάτι που πρέπει να θέλω να κάνω πάρα πολύ, για να πω ότι θα κουραστώ ακόμα περισσότερο και δεν θα έχω καθόλου προσωπικό χρόνο. Όταν κάνεις καθημερινό σίριαλ, δεν υπάρχει τίποτα άλλο».

Δείτε τη συνέντευξη της Ελένης Βαΐτσου
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnvrnsq0jqa1)


Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Έχουμε τη διάθεση να επιστρέφουμε το μέρισμα της ανάπτυξης στους πιο αδύναμους

Η αλλόκοτη «μπηχτή» του Μάθιου Πέρι για τον Κιάνου Ριβς στα απομνημονεύματά του

Πώς θα λειτουργήσουν καταστήματα και επιχειρήσεις ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου - Τι ισχύει για τα σούπερ μάρκετ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης