Έλεν Ντε Τζενέρις: Επιστρέφει με μία νέα μίνι σειρά στο YouTube

Έλεν Ντε Τζενέρις: Επιστρέφει με μία νέα μίνι σειρά στο YouTube

Μετά το τέλος του talk show της, «The Ellen DeGeneres Show», η διάσημη τηλεπερσόνα ετοιμάζεται για το νέο της επαγγελματικό βήμα

ellen
Με μία νέα μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων, σε στυλ ντοκιμαντέρ, επιστρέφει η Έλεν Ντε Τζενέρις , αυτή τη φορά μέσα από το κανάλι της στο YouTube.

Η σειρά με τίτλο «About Time For Yourself... with Ellen», θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και θα ακολουθεί την παρουσιάστρια και ηθοποιό στην καθημερινή της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, θα δείχνει πώς περνάει τον χρόνο της από τότε που σταμάτησε η τηλεοπτική της εκπομπή, καθώς προσπαθεί να μάθει νέα χόμπι και να ασχοληθεί με τον εαυτό της.

Ellen Tries Crocheting | Time For Yourself... with Ellen (Episode 1)

«Ξέρεις, τον τελευταίο καιρό αφιερώνω λίγο χρόνο για μένα, μακριά από τις κάμερες», είπε η Έλεν σε ένα κλιπ όπου φοράει ένα πολύχρωμο ριγέ πουλόβερ. «Και περνάω τόσο υπέροχα, σκέφτηκα ότι πρέπει να μοιραστώ μερικά από αυτά που κάνω μαζί σας. Και έτσι φώναξα, "Πόρτια, πάρε την κάμερα", οπότε ευχαρίστησα την Πόρτια που το έκανε αυτό. Τέλεια δουλειά, μέχρι στιγμής».

Η Ντε Τζενέρις ολοκλήρωσε επίσημα το talk show της, «The Ellen DeGeneres Show», τον Μάιο, μετά από συνολικά 19 σεζόν - ένα τέλος που ήρθε μήνες αφότου το πρόγραμμα είχε εμπλακεί σε διαμάχες σχετικά με τους ισχυρισμούς για τοξικότητα στο χώρο εργασίας.

Κλείσιμο

Δύο χρόνια, αφού η Έλεν Ντε Τζενέρις κατηγορήθηκε ότι έχει δημιουργήσει ένα άσχημο περιβάλλον στην εκπομπή «The Ellen Show», με τους εργαζόμενους να αναφέρουν πως τους φερόταν άσχημα, η παρουσιάστρια προχώρησε σε μία γενναιόδωρη κίνηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Post, η Έλεν Ντε Τζενέρις χάρισε ένα μπόνους εκατομμυρίων στους συνεργάτες της στην εκπομπή, καθώς η ίδια θεωρεί ότι η επιτυχία του show ήταν «αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς».

«Η Έλεν και η Warner Bros. δούλεψαν μαζί και θα εξασφαλίσουν πως κάθε άτομο της παραγωγής είναι τακτοποιημένο», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της εκπομπής.

Αν και μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που προσφέρθηκε στο προσωπικό, το δημοσίευμα κάνει λόγο για επταψήφιο αριθμό.



Παρά το όσα ακούγονται για εκείνη, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μία τόσο γενναιόδωρη κίνηση. Με αφορμή την τελευταία σεζόν της εκπομπής της, η Έλεν Ντε Τζενέρις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, χάρισε κάποια δώρα στο προσωπικό.

Εκτός από τα ακριβά ταξίδια, τα ρολόγια και τα πολυτελή αυτοκίνητα που τους έδωσε, η παρουσιάστρια και ηθοποιός έπεισε τη Warner Bros. να συνεχίσει να παρέχει για έξι μήνες ιατρική κάλυψη στους εργαζομένους.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με οξύ: «Είχαμε καψούρα μεταξύ μας αλλά δεν με ήθελε η οικογένεια του», λέει η 38χρονη


Γονικές παροχές - δωρεές: Έλεγχοι σε μεταβιβάσεις ακινήτων και χρημάτων που έγιναν το προηγούμενο εξάμηνο


Καιρός: «Γαϊδουροκαλόκαιρο» με 29αρια σήμερα - Η πρόγνωση για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης