Έλεν ντε Τζενέρις: Μετά τις κατηγορίες για εργασιακό εκφοβισμό, χαρίζει στο προσωπικό της μπόνους εκατομμυρίων

Έλεν ντε Τζενέρις: Μετά τις κατηγορίες για εργασιακό εκφοβισμό, χαρίζει στο προσωπικό της μπόνους εκατομμυρίων

Αν και το προσωπικό της μιλούσε για «εργασιακή κόλαση», απολύσεις και εκφοβισμούς, η παρουσιάστρια φάνηκε πολύ γενναιόδωρη

ellen
Δύο χρόνια, αφού η Έλεν Ντε Τζενέρις κατηγορήθηκε ότι έχει δημιουργήσει ένα τοξικό περιβάλλον στην εκπομπή «The Ellen Show», με τους εργαζόμενους να αναφέρουν πως τους φερόταν άσχημα, η παρουσιάστρια προχωράει σε μία γενναιόδωρη κίνηση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Post, η Έλεν Ντε Τζενέρις χαρίζει ένα μπόνους εκατομμυρίων στους συνεργάτες της στην εκπομπή, καθώς η ίδια θεωρεί ότι η επιτυχία του show ήταν «αποτέλεσμα σκληρής ομαδικής δουλειάς».


«Η Έλεν και η Warner Bros. δούλεψαν μαζί και θα εξασφαλίσουν πως κάθε άτομο της παραγωγής είναι τακτοποιημένο», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον της εκπομπής.

Αν και μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές ποσό που θα προσφερθεί στο προσωπικό, το δημοσίευμα κάνει λόγο για επταψήφιο αριθμό.

Κλείσιμο

Παρά το όσα ακούγονται για εκείνη, δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει μία τόσο γενναιόδωρη κίνηση. Με αφορμή την τελευταία σεζόν της εκπομπής της, η Έλεν Ντε Τζενέρις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, χάρισε κάποια δώρα στο προσωπικό.

Εκτός από τα ακριβά ταξίδια, τα ρολόγια και τα πολυτελή αυτοκίνητα που τους έδωσε, η παρουσιάστρια και ηθοποιός έπεισε τη Warner Bros. να συνεχίσει να παρέχει για έξι μήνες ιατρική κάλυψη στους εργαζομένους.


Το τελευταίο επεισόδιο του διάσημου show θα προβληθεί στις 26 Μαΐου. Μάλιστα, η ίδια έχει φροντίσει να ετοιμάσει μία λίστα με ξεχωριστούς καλεσμένους για να εμφανιστούν στο πλατό της. Ανάμεσά τους, η Μισέλ Ομπάμα, η Σερένα Ουίλιαμς, ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο Ζακ Έφρον, καθώς και η σύζυγός της, Πόρτια Ντε Ρόσσι.



Ειδήσεις σήμερα:

Τρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη -Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Στο δικαστήριο Φουρθιώτης-Αλεξανδράτου για τα 200.000 ευρώ της Τζούλιας που έκαναν «φτερά»

Μέτρα στήριξης: Στα 22 λεπτά το λίτρο η επιδότηση στα καύσιμα - Πριν το Πάσχα το έκτακτο επίδομα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης