Χριστίνα Ορφανίδου για την 26χρονη ένοχη στην υπόθεση revenge porn: «Μια κοπέλα εμμονική»

Χριστίνα Ορφανίδου για την 26χρονη ένοχη στην υπόθεση revenge porn: «Μια κοπέλα εμμονική»

«Δεν ξέρω το πρόσωπό της, δεν την έχω δει, και μου έχει κάνει τόσο κακό» είπε για τη γυναίκα που ενεπλάκη στην υπόθεση εκδικητικού πορνό - Δείτε το βίντεο

ορφανιδου277
Δύο άτομα καταδικάστηκαν με φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο για την υπόθεση εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) με θύμα την πρώην παίκτρια ριάλιτι, Χριστίνα Ορφανίδου.

Μιλώντας στην σήμερα το πρωί στο «Mega Καλημέρα» για την υπόθεση η άλλοτε παίκτρια του ριάλιτι τόνισε:

«Δεν έλαβε τέλος η υπόθεση. Έγινε απλά ένα πρώτο βήμα. Νιώθω μια ελάχιστη δικαίωση, γιατί δε θα εξαφανιστεί το πρόβλημά μου απλά φάνηκε ότι δεν έφταιγα εγώ. Φάνηκε ότι είμαι αθώα γιατί μέχρι τώρα μόνο το δικό μου όνομα έχει ακουστεί, τα ονόματα των ενόχων δεν έχει ακουστεί πουθενά. Προς το παρόν είμαι σε ένα πολύ καλό δρόμο. Έχει ανέβει λίγο η ψυχολογία μου».

Σχετικά με το αν έχουν σταματήσει τα χυδαία μηνύματα που λάμβανε εξαιτίας αυτής της απόφασης μετά την δικαίωσή της από το δικαστήριο, η πρώην παίκτρια του Big Brother είπε: «Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια αντίληψη. Τα χυδαία μηνύματα δεν έχουν σταματήσει. Κάθε μέρα είναι τα ίδια… Δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό».

Όσο για την γυναίκα που εμπλέκεται στην υπόθεση, η Χριστίνα Ορφανίδου τόνισε:

«Ήταν μια κοπέλα που διατηρούσε σχέση με ένα φιλικό μου πρόσωπο. Μια κοπέλα εμμονική με την οποία δεν έχω συναντηθεί καν ακόμα. Δε ξέρω το πρόσωπό της, δεν την έχω δει, και μου έχει κάνει τόσο κακό. Αυτές οι πράξεις μόνο για εκδίκηση γίνονται» .

«Φοβόμουν ότι κάποια στιγμή θα χρησιμοποιούσε αυτό το υλικό… Είχαμε κάνει έναν τσακωμό μεγάλο και είχε προσπαθήσει να με διεκδικήσει πίσω με απειλές ότι θα το διαρρεύσει… Είχε φιλικές σχέσεις με τον πρώην σύντροφο αυτής της κοπέλας και νόμιζε ότι έχουμε κάτι ερωτικό. Με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν τρία χρόνια μαζί, πηγαίναμε για το επόμενο βήμα, συζούσαμε, γνώριζα τους γονείς του. Εκείνη τελικά τον έπεισε να διαρρεύσει το υλικό αυτό γιατί νόμιζε ότι τα είχε με τον πρώην της» είπε τέλος.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnqkifvfutyx)

Η απόφαση του δικαστηρίου

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης έκρινε πως ο πρώην σύντροφος του θύματος είναι ένοχος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων και η δεύτερη κατηγορούμενη, πρώην του μετέπειτα συντρόφου του θύματος, είναι ενοχή για την ίδια πράξη και για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στον 31χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και στην 27χρονη ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Και οι δύο ποινές είναι μετατρέψιμες προς πέντε ευρώ ημερησίως, ενώ και στους δύο επιβλήθηκε η χρηματική ποινή των 10.000 ευρώ. Σημειώνεται ότι η έφεσή τους έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.


Ειδήσεις σήμερα:

Τα στοιχεία που αποκάλυψαν τον εφιάλτη του 4χρονου στο Αγρίνιο - «Έβλεπε αγκαλιές και έτρεμε»

Κατηγορητήριο καταπέλτης για τη μητέρα της 12χρονης - Blindchat, SMS και ο μυστηριώδης «ΑΜ»

Τα «φιντανάκια» των σίριαλ: Πέντε παιδιά γνωστών ηθοποιών στις οθόνες μας


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης