Βιασμός 12χρονης: Καταπέλτης το κατηγορητήριο σε βάρος της μητέρας – Το Blindchat, τα SMS και οι απειλές

Βιασμός 12χρονης: Καταπέλτης το κατηγορητήριο σε βάρος της μητέρας – Το Blindchat, τα SMS και οι απειλές

«Εξώθησες στην πορνεία» την κόρη σου, αναφέρει το κατηγορητήριο - «Δεν το είχα ανεξέλεγκτο » είπε η μητέρα

mixos_mana_arthro
Οι έξι χρήστες του Blindchat με έξι κωδικούς που ταυτοποίησε η Αστυνομία, ο μυστηριώδης ΑΜ με συγκεκριμένο αριθμό τηλεφώνου, τα sms που απέστειλε η μητέρα της 12χρονης στον Ηλία Μίχο, αποκαλύπτονται μέσα από το κατηγορητήριο και τα όσα είπε ενώπιον της 33ης ανακρίτριας η 37χρονη μητέρα που παρουσιάζει το protothema.gr.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η προφυλακισθείσα όπως αναφέρεται:

«Κατηγορείσαι ως υπαίτια ότι τους κάτωθι αναφερόμενους τόπους και χρόνους, αποφάσισες και εκτέλεσες με πρόθεση, με περισσότερες πράξεις περισσότερα εγκλήματα τα οποία προβλέπονται και τιμωρούνται από το νόμο με πρόσκαιρες στερητικές της ελευθερίας ποινές και με χρηματικές ποινές.

Ειδικότερα: Στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα από τον Ιούνιο έως και τον Ιούλιο του έτους 2022 ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, για να εξυπηρετήσεις στην ακολασία άλλων, εξώθησες στην πορνεία ανήλικο νεότερο των 15 ετών, κατιόντα σου εξ αίματος και με προσφορά ή υπόσχεση πληρωμής χρημάτων ή οποιουδήποτε άλλου ανταλλάγματος.

Συγκεκριμένα στην Αθήνα κατά το ως άνω χρονικό διάστημα, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, εξώθησες την ανήλικη κόρη σου στην πορνεία προτρέποντας και εξαναγκάζοντάς την να έρθει σε σεξουαλική επαφή τουλάχιστον σε εννέα περιπτώσεις με αγνώστους άντρες, δύο εκ των οποίων είναι ο Αναστάσιος Λ. και με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά τουλάχιστον μία φορά στις 10 Ιουλίου 2022 και ο Ιωάννης Σοφιανίδης, με τον οποίο συνευρέθηκε ερωτικά τουλάχιστον μια φορά 27 Ιουλίου 2022 και οι λοιποί άγνωστοι ως προς τα λοιπά στοιχεία τους, πλην του κωδικού χρήστη στην εφαρμογή blindchat, ήτοι οι χρήστες με κωδικούς 254191, 315680,332943, 79690, 336510, 337016 καθώς και ο χρήστης εφαρμογής κινητού chat με ονομασία ΑΜ με αριθμό κλήσης 6972….., με τους οποίους η ίδια κατόπιν προτροπής σου συνεννοείται μέσω των εφαρμογών Viber, WhatsApp, Blindchat ή του κινητού της τηλεφώνου να συνευρεθούν ερωτικά με αμοιβή που ανερχόταν περίπου στο ποσό των 50 €, αμέσως δε σου παρέδιδε, το σύνολο των χρημάτων που της έδιναν, ενώ στην περίπτωση της ερωτικής συνεύρεσης με τον Αναστάσιο Λ.,συνεννοήθηκε η ανήλικη κατόπιν προτροπής σου να πιστωθεί με το ποσό της αμοιβής της ο τραπεζικός λογαριασμός με αριθμό GR……στην τράπεζα Πειραιώς.

B) Στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα της 3/9/2022 έως τις 7/10/2022, ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με σκοπό να αποκομίσεις παράνομο περιουσιακό όφελος, εξανάγκασες άλλον με απειλή σε πράξη από την οποία επήλθε ζημιά στην περιουσία του και συγκεκριμένα στον ως άνω τόπο και χρόνο ενεργώντας με πρόθεση και με περισσότερες από μία πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, με σκοπό να αποκομίσεις η ίδια παράνομο περιουσιακό όφελος, στις 3/9/2022 απέστειλες στον Ηλία Μίχο του Παναγιώτη μήνυμα στο κινητό του τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής Viber, με το εξής περιεχόμενο: «θα μου δώσεις 100 € σήμερα γιατί αλλιώς θα μάθουν όλοι στην πλατεία και ο (σ.σ αναφέρεται σε όνομα) τι έχεις κάνει», υπονοώντας ότι θα μάθουν όλοι γείτονες ότι ο ως άνω αποδέκτης του μηνύματος είχε ερωτικές επαφές με την ανήλικη κόρη σου και τον εξανάγκασες να σου καταβάλει το ποσό των 100 €, προκαλώντας με τρόπο αυτό ισόποση ζημιά στην περιουσία του.

Λίγες ημέρες αργότερα και σε χρόνο μη επακριβώς διακριβωθέντα, πάντως πριν την 7/10/ 2022 στην Αθήνα, με σκοπό να αποκομίσεις η ίδια παράνομο περιουσιακό όφελος, με την απειλή ότι θα δημοσιοποιήσεις το ως άνω γεγονός εξανάγκασες την σύζυγό του Ηλία Μίχου, Ελισάβετ Λέκκα να σου καταβάλει το ποσό των 200 €, προκαλώντας με τον τρόπο αυτό ισόποση ζημιά στην περιουσία της. Τέλος 7/10/ 2022 στην Αθήνα, απέστειλες στον Ηλία Μίχο μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο με το εξής περιεχόμενο: «θα πας 150 ευρώ πάλι σε σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από το φούρνο και θα πεις όπως χθες για μένα. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450ευρώ για να μην καταγγείλω. Πολύ φθηνά», υπονοώντας εκ νέου ότι αν δε δώσει το χρηματικό αυτό πόσο θα δημοσιοποιήσει το ανώτερο γεγονός και τον εξανάγκασες να σου καταβάλει το ποσό των 150 ευρώ προκαλώντας με τον τρόπο αυτό ισόποση ζημιά στην περιουσία του». 

Τι είπε η μητέρα στη συμπληρωματική απολογία της


«Αναφέρομαι στο με σημερινή ημερομηνία απολογητικό μου υπόμνημα το περιεχόμενο του οποίου επιβεβαιώνω ως αληθές και συμπληρωματικά σας αναφέρω τα εξής: Τον κύριο Μίχο τον γνωρίζω πολλά χρόνια πριν, έχει μαγαζί με χαρτικά δίπλα στο σπίτι μου και ψώνιζα τακτικά από κει. Ο ίδιος μου είχε προτείνει να πηγαίνω να του καθαρίζω το μαγαζί δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, επειδή ξέρει ότι είμαστε πολύτεκνη οικογένεια και έχουμε οικονομικά προβλήματα. Αυτό έγινε πριν το Πάσχα του 2022. Μετά μου βρήκε δουλειά σε ένα μανάβικο για να μπορώ να κολλάω ένσημα. Το παιδί μου πήγαινε στο σχολείο κανονικά και το μεσημέρι την έπαιρνα εγώ απ’ το σχολείο μαζί με τα αδέρφια της ή όταν δούλευα εγώ πήγαινε ο πατέρας της. Η κόρη μου πήγαινε στο μαγαζί του Μίχου όταν τη φώναζε μετά το ολοήμερο σχολείο, μπορεί να ήταν και τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Εγώ είχα πάντα επικοινωνία με το παιδί όσο ήταν στο μαγαζί του.

Δεν το είχα ανεξέλεγκτο το παιδί. Κάποιες φορές που την έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε, έβγαινα στην πλατεία και την έψαχνα και πάντα μου έλεγε πού ήταν, ότι πήγε στο κολυμβητήριο και θα γύρναγε. Πάντα της έλεγα να μου λέει αν θέλει να πάει κάπου. Δεν υπάρχει περίπτωση να το ήξερα εγώ αυτό και να μην του είχα βγάλει τα μάτια. Του είχα πολλή εμπιστοσύνη. Το μαγαζί του είναι σε κεντρικό σημείο, το ξέρει όλη γειτονιά. Το μαγαζί είναι σε κεντρικό σημείο της γειτονιάς, ήταν άνθρωπος της εκκλησίας, είχε πολλούς γνωστούς στη γειτονιά, ηθοποιούς, πολιτικούς, του είχα εμπιστοσύνη. Όταν καμιά φορά πήγαινε το παιδί με σορτσάκι ή κολάν στο μαγαζί μου το έστλνε στο σπίτι για να αλλάξει για να μην το βλέπει έτσι ο κόσμος. Μου έριχνε στάχτη στα μάτια. Επίσης του είχα εμπιστοσύνη γιατί έβλεπα αστυνομικούς εν ενεργεία και μη να συχνάζουν στο μαγαζί του.

Η κόρη μου δεν έλειπε ώρες από το σπίτι. Πάντα η κόρη μου όταν ήταν στην πλατεία ήταν από τις εφτά το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ τις ημέρες που είχε σχολείο και μέχρι τις 11 το καλοκαίρι. Με τη μαμά του φίλου της που παίζανε μαζί είμαστε οικογενειακοί φίλοι και πάντα περνούσε ή ο γιος μου ή εγώ από την πλατεία για να μαζέψουμε τα παιδιά. Έχω οκτώ παιδιά, ποτέ δεν έχω κάνει έκτρωση στη ζωή μου κι αυτές τις μέρες που είμαι χωρίς αυτά υποφέρω. Χθες το βράδυ στο κρατητήριο άκουσα από δίπλα να λέει κάποιος για την κόρη μου ότι είναι π@@@@ και ήθελα να πάω να του βγάλω τα μάτια. Όλες αυτές τις ημέρες μιλάω κάθε μέρα με τα παιδιά μου και τα παιδιά μου κλαίνε και με ζητάνε. Δε φταίω σε τίποτα, θα αυτοκτονήσω χωρίς τα παιδιά μου. Κοιμόμουν αγκαλιά με τα παιδιά μου. Όλα τα παιδιά μου τα αγαπάω και αυτά με αγαπάνε. Μια φορά ένας γύφτος πείραξε την κόρη μου και εγώ βγήκα έξω».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης