Η Δούκισσα εξαφανίστηκε και το «Love Island» βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα

Η Δούκισσα εξαφανίστηκε και το «Love Island» βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα

Ενδεχομένως διανύουμε την πιο συναρπαστική τηλεοπτική χρονιά της τελευταίας δεκαετίας με το παρασκήνιο να είναι πιο συναρπαστικό από το προσκήνιο

duchess
Λίγο photoshop και η Δούκισσα Νομικού εξαφανίστηκε από την ομαδική φωτογραφία του «Πρωινού». Από το δελτίο Τύπου το οποίο ξαναέστειλε ο σταθμός απλά έφυγε μία παράγραφος. Με συνοπτικές διαδικασίες. Δικαιώνεται και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος ανταγωνιστικού σταθμού που σε σύσκεψη, όταν ανακοινώθηκε η Δούκισσα, είχε πει, «παιδιά, αυτοί ούτε δίμηνο δεν βγάζουν μαζί». Οντως. 14 ημέρες άντεξαν και πολλές ήταν.

Η τέχνη του τρέηλερ είναι σπουδαία. Ειδικά όταν μιλάμε για το «Maestro» (Mega) τότε η αισθητική απογειώνεται.

Επιτρέψτε μου όμως να αναφερθώ στο αγαπημένο μου, καθώς παλαιότερη και νυχτογυρισμένη… «Αυτή η νύχτα μένει» (Alpha) πόσες μνήμες ξύπνησες με τα πλάνα και με τα άσματα. Ειδικά αυτό το «Μυστικέ μου έρωτα» που τραγούδησε η Κατερίνα Στανίση όταν τα τραγούδια «χάραζαν» και δεν γρατζουνούσαν… Λογικά δεν θα σπάνε μόνο πιάτα αλλά και ταμεία.


Αυτή η νύχτα μένει | Έρχεται στον Alpha

Η τηλεόραση δεν έγινε αρένα μόνο λόγω ανταγωνισμού. Εγινε και λόγω καβγάδων και κακής αισθητικής. Κρίμα. Πάντως όσοι επέλεξαν το τρας πλέον πορεύονται ξεκάθαρα αγκαζέ με αυτό. Να δούμε που θα τους οδηγήσει η συγκεκριμένη πορεία…

«Το Love Island είναι έτοιμο να ξεκινήσει και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μαζί με τους Islanders του παιχνιδιού βρίσκονται ήδη στην εξωτική Τενερίφη! Το πιο δημοφιλές reality σχέσεων παγκοσμίως, υποσχέθηκε να φέρει το καλοκαίρι στις οθόνες μας μέσα στην καρδιά του φθινοπώρου όμως τις τελευταίες μέρες, στο «Νησί της αιώνιας Άνοιξης» όπως αποκαλείται η μαγευτική Τενερίφη, επικρατούν τροπικές καταιγίδες. Ως εκ τούτου, η πρεμιέρα του LOVE ISLAND μετατίθεται για την Πέμπτη 29/9 στις 23.15!» Ετσι μας ενημέρωσε ο ΣΚΑϊ και εμείς αφιερώνουμε στην Ηλιανάρα μας το άσμα «Ερωτά μου αγιάτρευτε» μέχρι να κοπάσει η καταιγίδα και να φουντώσει ο έρωτας.

Πρεμιέρα απόψε για την «Στοργή» στον ΣΚΑΪ που ήδη άρχισε να προβάλλεται. Μία αδυναμία η στήλη την έχει για την Μαρία Ναυπλιώτου και της εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία.

ΣτΟργή | Trailer Ι Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ


Το νέο μαγκαζίνο της ΕΡΤ «Δύο στις 10» χρειάζεται πολλή δουλειά και καλό κούρδισμα. Είναι αμήχανο και δεν έχει ακόμη έναν χαρακτήρα που το κάνει να ξεχωρίζει. Είναι νωρίς πολύ και θα περιμένουμε τις προσπάθειες των καλών συναδέλφων.

Μπήκε ο Στέλιος Μάινας στον «Σασμό» και έκανε μεγάλο σεισμό. Τι υπέροχος ηθοποιός και τι εξαιρετικός άνθρωπος. Στέλιο, μας έλειψες.

Εν τω μεταξύ, στο «GNTM» η κριτική επιτροπή συνεχίζει να νιώθει «είναι περήφανος γιατί ανακάλυψα το εμβόλιο για τον κορωνοϊό» στην τοποθεσία Ελλαδάρα. Κάποια στιγμή θα προσγειωθούν απότομα στην πασαρέλα του ριάλιτι… Που θα πάει…

«Χαίρομαι όταν κοιμάμαι, γιατί στον ύπνο μου βλέπω και βλέπω πολύ ωραία πράγματα». Συγκλονιστική Ξένια Καλογεροπούλου στο «Στούντιο 4».

Κουίζ υπέροχο: Ποια συγγραφέας έκανε ραντεβού με μεγάλο σταθμό, για να γίνει το βιβλίο της σενάριο για σειρά;


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσία - Στρατολόγηση: Έγιναν λάθη, παραδέχεται το Κρεμλίνο - «Παράθυρο» διαφυγής τα ανοιχτά σύνορα

Μελόνι: Ο μεγαλύτερος της πολιτικός αντίπαλος είναι ο σύντροφος και πατέρας της μοναχοκόρης της

Μεσσηνία: Μάχη για τη ζωή δίνει το βρέφος από την Κυπαρισσία - Για «κακιά στιγμή» μιλάει ο πατέρας του!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης