Μελόνι: Ο μεγαλύτερος της πολιτικός αντίπαλος είναι ο σύντροφος και πατέρας της μοναχοκόρης της

Μελόνι: Ο μεγαλύτερος της πολιτικός αντίπαλος είναι ο σύντροφος και πατέρας της μοναχοκόρης της

Ο αριστερός δημοσιογράφος Άντρεα Τζιανμπρούνο είναι ο σύντροφος και πατέρας της μοναχοκόρης της - Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε μια τηλεοπτική εκπομπή και ερωτεύτηκαν «με την πρώτη ματιά»

oikogeneia-meloni-arthro
O σύντροφος της σταρ της ιταλικής ακροδεξιάς Τζόρτζια Μελόνι που θριάμβευσε στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές, είναι μικρότερός της με αριστερές πεποιθήσεις. Τάσσεται υπέρ της νομιμοποίησης της κάνναβης, είναι δημοσιογράφος ιταλικού τηλεοπτικοoύ δικτύου κι έχει μεγάλη αδυναμία στην μοναχοκόρη τους, Ginevra.

Ο 41χρονος Άντρεα Τζιανμπρούνο είναι το έτερον ήμισυ της Τζόρτζια Μελόνι, το στήριγμά της, όπως η ίδια διατυμπανίζει, αν και έχουν τελείως διαφορετικές απόψεις σε βασικά πολιτικά και κοινωνικά θέματα. Μπορεί να μην έχουν βάλει... βέρα στο δεξί, ωστόσο η μεγάλη νικήτρια των βουλευτικών εκλογών στην Ιταλία, Τζόρτζια Μελόνι, είναι ξετρελαμένη με τον γενειοφόρο δημοσιογράφο.

Ήταν έρωτας από την πρώτη φορά

Αν και δημοσιογράφος, ο Αντρέα Τζιαμπρούνο, προσπαθεί να είναι πίσω από τα φώτα της πολιτικής. Εάν η Μελόνι αναλάβει την πρωθυπουργία στην τρίτη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης, τότε όλα τα βλέμματα - αναγκαστικά- θα στραφούν επάνω του. Μελόνι και Τζιανμπρούνο συναντήθηκαν για πρώτη φορά στα παρασκήνια τηλεοπτικής εκπομπής. Ο Τζιαμπρούνο θυμάται ότι η Μελόνι τον μπέρδεψε για βοηθό της εκπομπής. Τους ένωσε, όπως λέει, η τηλεοπτική εκπομπή «Quinta Colonna».

«Εκεί συνάντησε τον άνδρα της ζωής της. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», λέει η ίδια σε συνέντευξή της στο δίκτυο «Libero». Ένα βράδυ η Μελόνι έφτασε στο πλατό της εκπομπής «Quinta Colonna», πεινασμένη και κουρασμένη ύστερα από μία έντονη ημέρα προεκλογικής εκστρατείας. Ο εκπρόσωπός της έβγαλε μια μπανάνα από την τσάντα της, η Μελόνι έφαγε δύο μπουκιές και μετά μου την έδωσε καθώς με πέρασε για βοηθό κι όχι για δημοσιογράφο της εκπομπής.

«Δεν ξέρω, τα μάτια μας συναντήθηκαν για πρώτη φορά κι ένιωσα περίεργα. Από εκείνη τη στιγμή, άρχισα να την φλερτάρω», είχε δηλώσει ο Ιταλός δημοσιογράφος. Ο σύντροφος της Μελόνι ανήκει στο συντακτικό επιτελείο του «Open Studio», του ειδησεογραφικού προγράμματος «Italia 1».

«Ο Αντρέα είναι ένας φανταστικός πατέρας, ασχολείται πολύ με την εξάχρονη κόρη του. Περνά μια εβδομάδα στο Μιλάνο κάθε μήνα, αλλά όταν είναι εδώ (στη Ρώμη) δουλεύει σχεδόν πάντα τα βράδια για να είναι συνεχώς δίπλα στην κόρη του. Ο ένας βοηθάει τον άλλον, αλληλοσυμπληρωνόμαστε», λέει η Μελόνι. Παραδέχεται ότι ζητάει την άποψή του για διάφορα θέματα αλλά μέχρι ενός σημείου.

Κλείσιμο
«Όταν είμαστε μαζί, προσπαθώ να αφήνω έξω την πολιτική, να αποσυνδέομαι. Δεν είναι εύκολο γιατί κι αυτός παρακολουθεί όλες τις συζητήσεις. Συζητάμε για τα ομόφυλα ζευγάρια, θέματα ηθικής , την νομιμοποίηση των μαλακών ναρκωτικών... Δεν σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο», παραδέχεται η Μελόνι.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν καλά το ζευγάρι λένε χαρακτηριστικά; «Αισθάνονται ήδη τόσο ολοκληρωμένοι , αλλά ποιος ξέρει τι θα γίνει αύριο…;».
Ίσως να επισημοποιήσουν τη σχέση τους όταν η Μελόνι αναλάβει το πρωθυπουργικό αξίωμα κατακτώντας τον τίτλο της πρώτης γυναίκας που θα αναλάβει τα ηνία της Ιταλίας.



Ειδήσεις σήμερα

Θεοδωρικάκος: Καθημερινά επιχειρούν να περάσουν τα σύνορα 1.500 παράνομοι μετανάστες

Τα πρόσωπα-κλειδιά της νέας ιταλικής κυβέρνησης

Αγιοι Ισίδωροι Λυκαβηττού: Τελειώνουν τα «θαύματα» του παπα-Δημήτρη;
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης