Δημήτρης Ήμελλος: «Τόσα χρόνια προσπαθούσα να αποφύγω την αναγνωρισιμότητα, τώρα δυστυχώς μου έτυχε»
Δείτε τη συνέντευξη του ταλαντούχου ηθοποιού
Ο Δημήτρης Ήμελλος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την αναγνωρισιμότητα που «δυστυχώς ήρθε» όπως λέει, τον πατέρα του, που δεν ήθελε να γίνει ηθοποιός και τον λόγο που δεν συμβουλεύει τον γιο του.
Ο ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στην υποκριτική και την «ξαφνική» δημοσιότητα που πήρε μετά την συμμετοχή του στη σειρά του MEGA, «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον ουρανό»:«Τη δουλειά αυτή την έκανα για να την απολαύσω, όχι σαν μόχθο, ούτε την έκανα για να μαζέψω χρήματα. Τόσα χρόνια προσπαθούσα να αποφύγω την αναγνωρισιμότητα, τώρα δυστυχώς μου έτυχε. Έχει να κάνει με την επικαιρότητα».
«Συνέπεσε να είμαι ο πρώτος που πήρα το Βραβείο Χορν. Με βοήθησε γιατί ο πατέρας μου ήταν αντίθετος με αυτή τη δουλειά. Ο πατέρας μου κοντά στο τέλος της ζωής του μου είπε ”καλά έκανες”» πρόσθεσε.
Ο Δημήτρης Ήμελλος στη συνέχεια μίλησε για τον γιο του και για το εάν θα ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του: «Ο γιος μου ασχολείται με την σκηνοθεσία στον κινηματογράφο. Δεν τον συμβουλεύω, γιατί δεν είμαι δάσκαλός του, πατέρας του είμαι».
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.