Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε στα βραβεία του MTV για 11 δευτερόλεπτα ντυμένος αστροναύτης

Ο Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε στα βραβεία του MTV για 11 δευτερόλεπτα ντυμένος αστροναύτης

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε στη σκηνή των βραβείων και τρόλαρε τον εαυτό του λέγοντας ότι είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να βρει δουλειά

MTV_Depp
Ο Τζόνι Ντεπ έκανε μια πρωτότυπη εμφάνιση που κράτησε μόλις 11 δευτερόλεπτα στα MTV Video Music Awards στο Νιου Τζέρσεϊ την Κυριακή, προκαλώντας ανάμικτες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το προηχογραφημένο κομμάτι έδειξε τον 59χρονο ηθοποιό, ντυμένο αστροναύτη στην πρώτη του μεγάλη τηλεοπτική εμφάνιση μετά τη δίκη του για δυσφήμιση εναντίον της πρώην συζύγου του, Άμπερ Χερντ.

Ο Ντεπ -του οποίου το πρόσωπο φαινόταν να τοποθετείται πάνω στη διαστημική στολή- ακούστηκε να λέει: «Θέλω απλώς να ξέρετε ότι είμαι διαθέσιμος για γενέθλια, γάμους, αγρυπνίες, ό,τι χρειαστείτε. Και ξέρετε κάτι; Χρειαζόμουν τη δουλειά», είπε ο 59χρονος ηθοποιός.




Κλείσιμο
Αναφερόμενος στο δράμα του με την πρώην σύζυγό του Χερντ, 36 ετών, που όπως ισχυρίζεται τον έκανε να χάσει ρόλους σε ταινίες, ο ηθοποιός αστειεύτηκε: «Και ξέρετε κάτι; Χρειαζόμουν τη δουλειά».

Μετά τη μίνι εμφάνισή του σχολιαστής στο Twitter έγραψε: «Το MTV είναι τόσο αηδιαστικό», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Man f*** MTV».



Ωστόσο, ο Ντεπ έλαβε επίσης επαίνους από τους θαυμαστές του, με έναν να γράφει στο Twitter: «Ο Ντεπ είναι τόσο αστείος και είμαι τόσο χαρούμενος που τον βλέπω να προχωράει μετά από τόσο μίσος και ψέματα».

Ο Ντεπ μοιράστηκε ένα απόσπασμα του βίντεο στον δικό του λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα για τους περίπου 27,5 εκατομμύρια ακολούθους του: «Μάντεψε ποιος; #VMAs».



Η εμφάνιση στα MTV Video Music Awards ήταν η πρώτη μεγάλη εμφάνιση του Johnny στην αμερικανική τηλεόραση από τότε που ήταν καλεσμένος το 2017 στο talk show Jimmy Kimmel Live.

Πρόκειται για μια εμφάνιση-έκπληξη του ηθοποιού, τρεις μήνες μετά την ετυμηγορία στη δίκη του για συκοφαντική δυσφήμιση με την πρώην σύζυγό του. Τα πειράγματα σχετικά με τη διαθεσιμότητά του παραπέμπουν στη στασιμότητα της καριέρας του ως ηθοποιός μετά το διαζύγιο και τη δικαστική διαμάχη με τη Χερντ.

Τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ότι θα σκηνοθετήσει την πρώτη του ταινία μετά από 25 χρόνια για τη βιογραφική ταινία Modigliani, σε συμπαραγωγή με τον Αλ Πατσίνο. Ο Ντεπ υποδύεται επίσης τον βασιλιά Λουδοβίκο XV στην ταινία Jeanne du Barry της Γαλλίδας σκηνοθέτιδας Maïwenn, η οποία ξεκίνησε να γυρίζεται τον Ιούλιο και είναι ο πρώτος ρόλος του Ντεπ σε ταινία μεγάλου μήκους εδώ και τρία χρόνια.

Ειδήσεις σήμερα:

Τα «χρυσά» παιδιά της Ελλάδας: Οι πρωταθλητές της διπλανής πόρτας


Σάια ΛαΜπεφ: Η αλήθεια του - «Πλήγωσα πολλές γυναίκες, όταν το κατάλαβα ήθελα να αυτοκτονήσω»


Οι «Σατανικοί στίχοι» έγιναν πάλι best seller μετά την απόπειρα δολοφονίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης