Ελένη Κοκκίδου: «Δεν ήμουν κομματικοποιημένη, ήμουν όμως πολιτικοποιημένη και αντισυμβατική»

Ελένη Κοκκίδου: «Δεν ήμουν κομματικοποιημένη, ήμουν όμως πολιτικοποιημένη και αντισυμβατική»

«Ήμουν παιδί των λουλουδιών, οι παρέες μου ήταν διάφοροι χίπηδες», ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός - Δείτε το βίντεο

Kokkidou_Eleni
Η Ελένη Κοκκίδου με αφορμή την επιθεώρηση «Τι ζούμε ρε» στο θέατρο Άλσος, έδωσε μία συνέντευξη και αναφέρθηκε σε άγνωστα σημεία της ζωής της. Στην κάμερα της εκπομπής «Alpha Τώρα» η ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο της στη σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», σχολίασε:

«Ήμουν παιδί των λουλουδιών από την άλλη όμως πλευρά. Δεν ήμουν κομματικοποιημένη, ήμουν όμως πολιτικοποιήμένη και αντισυμβατική. Με το που άρχισα δηλαδή να μεγαλώνω, στα 18 μου, οι παρέες μου ήταν διάφοροι χίπηδες πολύ καλά παιδιά με τα μακριά τους μαλλιά και τις κιθάρες τους. Πηγαίναμε στα νησιά, τραγουδάγαμε από Σαββόπουλο μέχρι Rolling Stones και ότι υπήρχε αντισυμβατικό εκείνη την εποχή…».

Σε συνέχεια των δηλώσεών της η ηθοποιός ανέφερε: «Εμείς ήμασταν η γενιά που ανακάλυψε τα νησιά και είχε μια σχέση με τα νησιά εμπειρίας και γνωριμίας με τους κατοίκους των νησιών. Δηλαδή πηγαίναμε εκεί και ενσωματωνόμασταν με την κοινωνία εκεί. Τότε την γνωρίζαμε την κοινωνία. δεν υπήρχε αυτό που υπάρχει τώρα».

Κλείνοντας η Ελένη Κοκκίδου μίλησε για την απλότητα και την ανεμελιά που χαρακτήρισε τα νεανικά της χρόνια: «Ήμασταν τα παιδιά που πήγαμε εκεί στα 18 μας χρόνια και μείναμε άναυδοι με την απλότητα, την αισθητική, την καλοσύνη και την φιλοξενία των κατοίκων των άγονων τότε νησιών που ήταν οι Κυκλάδες».

Δείτε το βίντεο: 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-clm3io6bcqw9)


Ειδήσεις σήμερα:

Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης μεταναστών από την Ελλάδα σε χώρες της Ευρώπης

Ανατροπή στην υπόθεση Λιγνάδη: Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών για την μία αθώωσή του και τις ποινές


400 Ρώσους κατασκόπους έχουν απελάσει οι Ευρωπαίοι αλλά είναι μόνο οι μισοί πράκτορες του Πούτιν, λέει ο αρχηγός της MI6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης