Κρις Τζένερ: Έξαλλη με την κόρη της - «Η Κάιλι ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα»

Κρις Τζένερ: Έξαλλη με την κόρη της - «Η Κάιλι ξοδεύει πάρα πολλά χρήματα»

Οι σπατάλες που κάνει καθημερινά η μικρότερη κόρη της, έχουν εξοργίσει τη μάνατζερ - Έφαγε «κράξιμο» και από τους χρήστες του Twitter για τις σύντομες διαδρομές που κάνει με το τζετ της

kris_and_kylie_jenner-
Για τις υπερβολικές δαπάνες που κάνει η κόρη της Κάιλι φαίνεται πως ανησυχεί η Κρις Τζένερ.

Η μητέρα των αδερφών Καρντάσιαν και μάνατζέρ τους έχει πάψει να κάνει «τα στραβά μάτια» και πλέον, φροντίζει να βάζει τις κόρες της στη θέση τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Κάιλι Τζένερ, η οποία «τα άκουσε» από τη μητέρα της για τα εξωφρενικά ποσά που ξοδεύει σε ανούσια πράγματα στην καθημερινότητά της.

«Η Κάιλι ξοδεύει υπερβολικά πολλά χρήματα. Ειδικότερα αφού αγόρασε το τζετ, η Κρις χρειάστηκε οπωσδήποτε να της μιλήσει και να της πει να σταματήσει», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον των Καρντάσιαν στην Page Six.

Βέβαια, το «κράξιμο» που έχει ακούσει η Κάιλι Τζένερ τις τελευταίες ημέρες, δεν προέρχεται μόνο από τη μητέρα της. Από την πρώτη στιγμή που η επιχειρηματίας «μόστραρε» το νέο της τζετ στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του δίπλα σε εκείνο του αγαπημένου της, Τράβις Σκοτ οι χρήστες των social media δεν έχουν σταματήσει να τη σχολιάζουν και να την κατηγορούν για «επίδειξη πλούτου».

jenner

Βέβαια, υπάρχουν κι εκείνοι που δεν ενοχλήθηκαν μόνο από τα υπερβολικά έξοδα που κάνει η νεαρή σταρ, αλλά και από την αδιαφορία της για το περιβάλλον.

Κλείσιμο
Πιο συγκεκριμένα, η Κάιλι Τζένερ χρησιμοποίησε το ιδιωτικό της τζετ για μια απόσταση 17 λεπτών, την οποία θα μπορούσε να είχε καλύψει με το αυτοκίνητό της μέσα σε 39 λεπτά.

«Η Κρις την προτρέπει να είναι πιο υπεύθυνη με τα χρήματά της, να κάνει σοφές επενδύσεις. Αλλά η Κάιλι είναι 24, έχει τη δική της εταιρεία και κάνει ό,τι θέλει», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της Κρις Τζένερ στην Page Six, με άλλη πηγή να διαφωνεί λέγοντας πως: «Η Κάιλι ήταν πάντοτε υπεύθυνη. Μπορεί να είναι νέα, αλλά στην καρδιά της είναι ενήλικη».

Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter διαφωνούν καθέτως κι έχουν στήσει «πανηγύρι» στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατακρίνοντας τις κινήσεις της νεαρής επιχειρηματία.  Ανάμεσά τους και ο Σκοτσέζος θεατρικός σκηνοθέτης Jack MacGregor, ο οποίος έγραψε: «Κάιλι Τζένερ: εγκληματίας του κλίματος πλήρους απασχόλησης. Αυτά τα jets δεν θα έπρεπε να έχουν άδεια να απογειώνονται».

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις των χρηστών:




Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία: Ιστιοπλοϊκοί αγώνες πέριξ των ελληνικών νησιών - Δείτε χάρτες

Ο Ντράγκι ανακοίνωσε την παραίτησή του

Φωτιά στην περιοχή Άγναντα Ηλείας, κοντά στον οικισμό οι φλόγες - Τραυματίστηκε υπαρχιπυροσβέστης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης